Bors de peste

In aceasta zona alegem in fiecare luna cea mai bune reteta.

Moderatori: Nally, adi, kia, adinush

Avatar utilizator
anisoara67
Bucatar in devenire
Mesaje: 554
Membru din: 18/10/2009 01:56
Localitate: Cernavoda

Bors de peste

Mesajde anisoara67 » 22/08/2018 11:55

cateva capatani si cozi de peste proaspat, eu am avut salau si crap
1 ceapa
2 ardei
1 morcov
1 radacina de patrunjel
1 pahar de suc de rosii
1 pastarnac
sare
1 ou
1 l de bors de tarate
o mana de orez cu bob rotund
patrunjel
leustean verde

Se curata si spala zarzavatul, apoi ceapa se taie marunt, la fel si celalalt zarzavat, apoi se pun la fiert in 2-3 l de apa cu sare.

Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga sucul de rosii si pestele. Se lasa sa clocoteasca 5 minute, dupa care se adauga borsul, potrivind gustul dupa placul nostru. Se adauga si orezul si se lasa sa fiarba inca 15 minute.

Se opreste focul, se presara verdeta tocata si se drege borsul cu oul batut. Se serveste fierbinte !
Pofta buna!


Fişiere ataşate
dsc05935.jpg
dsc05935.jpg (821.26 KiB) Vizualizat de 650 ori
dsc05915.jpg
dsc05915.jpg (625.82 KiB) Vizualizat de 650 ori
dsc05916.jpg
dsc05916.jpg (823.08 KiB) Vizualizat de 650 ori
dsc05920.jpg
dsc05920.jpg (813.49 KiB) Vizualizat de 650 ori
dsc05922.jpg
dsc05922.jpg (641.29 KiB) Vizualizat de 650 ori
dsc05932.jpg
dsc05932.jpg (771.47 KiB) Vizualizat de 650 ori
anisoara

Înapoi la “Concurs - Reteta Lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 10 vizitatori