Bors de curcan

In aceasta zona alegem in fiecare luna cea mai bune reteta.

Moderatori: Nally, adi, kia, adinush

Avatar utilizator
anisoara67
Bucatar in devenire
Mesaje: 554
Membru din: 18/10/2009 01:56
Localitate: Cernavoda

Bors de curcan

Mesajde anisoara67 » 22/08/2018 11:37

2 aripi mari de curcan
2 morcovi
1 bucatica telina
1 radacina patrunjel
1 ceapa 2 ardei
200 ml suc de rosii
1 l bors de tarate
patrunjel si leustean verde
sare
1/2 cescuta de orez
Se pune carnea la fiert in 2-3 l de apa cu un praf de sare. Dupa primul clocot se spumeaza si apoi se adauga ceapa taiata marunt, morcovul, radacina de patrunjel si telina taiate cubulete, ardeiul feliat. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba cca. 20 de minute, apoi se adauga borsul si se potriveste de sare dupa gust.
Adaugam orezul bine spalat in ap rece, cand ciorba este aproape gata si mai lasam sa fiarba cca. 10 minute. Se opreste focul si se drege ciorba cu un ou batut, se presara si verdeata tocata marunt.
Fişiere ataşate
dscf5408.jpg
dscf5408.jpg (811.86 KiB) Vizualizat de 757 ori
dscf5412.jpg
dscf5412.jpg (836.16 KiB) Vizualizat de 757 ori
dscf5415.jpg
dscf5415.jpg (823.69 KiB) Vizualizat de 757 ori
dscf5422.jpg
dscf5422.jpg (657.64 KiB) Vizualizat de 757 ori
dscf5424.jpg
dscf5424.jpg (793.96 KiB) Vizualizat de 757 ori
anisoara

Înapoi la “Concurs - Reteta Lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori