Tocana de galbiori

In aceasta zona alegem in fiecare luna cel mai bun bucatar.
Avatar utilizator
abetina
Incepator
Mesaje: 2
Membru din: 17/10/2015 08:04

Tocana de galbiori

Mesajde abetina » 19/08/2018 02:24

1 kg galbiori (ciupercute)
3 cepe mari sau 4 mai mici
500 ml ulei
1 gogosar verde
3 rosii mari
1 lingurita sare
1/2 lingurita piper macinat
1 lingurita ierburi aromate
4 catei de usturoi

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei; cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se lasa sa se patrunda, dupa care se adauga rosiile taiate cubulete, se mai adauga o canita de apa, cam 100 ml si se lasa la foc mic sa se patrunda bine rosiile.

Cand rosiile sunt patrunse, se adauga galbiorii, sare dupa gust, piper macinat si ierburi aromate, se lasa sa fiarba pana scade zeama si galbiorii sunt fierti.

Se opreste focul si se adauga cateii de usturoi pisati, se amesteca, se pune un capac pe tigaie si se lasa cam cinci minute sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.

Sa aveti pofta, dragilor!


Fişiere ataşate
dsc0048.jpg
dsc0048.jpg (217.81 KiB) Vizualizat de 131 ori
dsc0047.jpg
dsc0047.jpg (198.55 KiB) Vizualizat de 131 ori
dsc0046.jpg
dsc0046.jpg (152.49 KiB) Vizualizat de 131 ori
dsc0045.jpg
dsc0045.jpg (216.71 KiB) Vizualizat de 131 ori
dsc0044.jpg
dsc0044.jpg (163.54 KiB) Vizualizat de 131 ori
dsc0015.jpg
dsc0015.jpg (203.58 KiB) Vizualizat de 131 ori
dsc0011.jpg
dsc0011.jpg (195.47 KiB) Vizualizat de 131 ori
dsc0052.jpg
dsc0052.jpg (159.91 KiB) Vizualizat de 131 ori
fdb-1534677836-dsc0052.jpg
fdb-1534677836-dsc0052.jpg (259.16 KiB) Vizualizat de 131 ori

Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori