Kebab de pui in stil mediteranean

Bucataria este o enigma pentru voi, dar sunt totusi cateva mancaruri care va reusesc neconditionat? Sau sunteti expert(a) in ale bucatariei, dar timpul va forteaza sa va limitati la mancaruri gatite usor si rapid? Veniti in ajutorul celor ca voi prezentand aici reusitele voastre rapide.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

bluej
Incepator
Mesaje: 0
Membru din: 18/06/2018 12:41

Kebab de pui in stil mediteranean

Mesajde bluej » 18/06/2018 12:43

4 bucăți de piept de pui
1 dovlecel
12 roșii Cherry
12 caise uscate
2 fire de cimbru
2 lingurițe de praf curry
1 linguriță de ulei de susan
2 lingurițe ulei de măsline
Taie pieptul de pui în bucăți de aproximativ 2 cm.
Pregătește primele 4 kebab-uri, introducând o bucată de carne de pui pe țepușă, apoi o caisă uscată și continuând astfel până când țepușa este plină.
Amestecă praful de curry, uleiul de susan și puțin ulei de măsline. Unge cu acest amestec kebaburile.
Taie dovlecelul în felii subțiri.
Pregăteşte restul de 4 kebab-uri, începând cu o bucată de pui, adăugând o felie de dovlecel și apoi o roșie Cherry până când țepușa este plină.
Toacă mărunt cimbrul. Amestecă restul de ulei de măsline cu cimbrul tocat. Unge cu acest amestec kebaburile.
Așează tava de grătar pe grătar sau pe flacără, las-o să se încingă bine și așează kebaburile pe acesta. Întoarce-le la fiecare 2 minute până când puiul este gătit.
Fişiere ataşate
mediterraneanchikenkebabs-1200x750.jpg
mediterraneanchikenkebabs-1200x750.jpg (152.72 KiB) Vizualizat de 391 ori

Înapoi la “Usor de gatit”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori