4 cercuri aluat foitaj (13 cm diametru)
300 g spanac congelat Edenia
100 g morcovi baby congelati Edenia
4 fileuri de Alaska Pollock Edenia
150 g caÅŸcaval ras fin
2 linguri pesto rosso
sare
piper cu lămâie
1 legatura de ceapă verde
1 ou
1 căţel de usturoi
unt
ulei
Dezgheţăm produsele congelate.
Se toaca cepele verzi şi căţelul de usturoi şi se călesc în puţin ulei. Se adaugă spanacul şi se adaugă puţină apă sau supă de legume. Se lasă la foc mic până scade lichidul. Se potriveşte gustul cu sare.
Fileurile de peşte se presară cu sare şi piper cu lămâie, apoi se rumenesc în unt. Se scot pe şervete de hârtie, se răcesc, apoi se mărunţesc.
Pe fiecare foaie de aluat se pun în mijloc un strat de caşcaval, apoi spanac, pesto, rondele de morcovi şi peşte, apoi iar spanac şi caşcaval. Marginile se ung cu albuş de ou, iar deasupra şe aşează fâşii de aluat. Se unesc marginile cu o furculiţă, iar apoi se unge foitajul cu gălbenuş.
Se coc pacheţelele la 190 g pentru 15-20 de minute sau până se umflă aluatul şi se rumeneşte.
Se pot servi ÅŸi calde ÅŸi reci.
Poftă bună!
Pachetele de foitaj cu peste si spanac
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
-
- Incepator
- Mesaje: 0
- Membru din: 06/11/2015 11:46
Pachetele de foitaj cu peste si spanac
- Fişiere ataşate
-
- edenia-033.jpg (70.07 KiB) Vizualizat de 872 ori
-
- edenia-022.jpg (66.63 KiB) Vizualizat de 872 ori
-
- edenia-011.jpg (83.62 KiB) Vizualizat de 872 ori
-
- edenia-00.jpg (115.09 KiB) Vizualizat de 872 ori
Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori