Supa-crema de dovleac

Bucataria este o enigma pentru voi, dar sunt totusi cateva mancaruri care va reusesc neconditionat? Sau sunteti expert(a) in ale bucatariei, dar timpul va forteaza sa va limitati la mancaruri gatite usor si rapid? Veniti in ajutorul celor ca voi prezentand aici reusitele voastre rapide.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

madi_marin
Incepator
Mesaje: 0
Membru din: 06/11/2015 11:46

Supa-crema de dovleac

Mesajde madi_marin » 01/10/2017 12:45

500 g cuburi de dovleac
1 cartof mare
1 morcov mare
1 ceapă
1 păstârnac
1 căţel de usturoi
sare
piper
Crutoane :
cubuleţe mici de dovleac
ulei
sare
piper
ulei
Punem întâi crutoanele la făcut : peste cubuleţele de dovleac se pune un pic de ulei, se amestecă bine ca să fie toate acoperite, se presară apoi cu sare şi cu piper din abundenţă. Se pun într-un singur strat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se dau la cuptorul încins şi se întorc din când în când. Sunt delicioase aşa condimentate, însă nu ies tari, ci moi.

Pentru supă, se curăţă legumele, se spală şi se taie cuburi, apoi se pun la fiert. Usturoiul doar îl curăţăm, nu îl şi tocăm, pentru o aromă fină. Când legumele sunt fierte, se pasează la robot. Se adaugă puţin ulei şi supă după consistenţa dorită. Se potriveşte gustul cu sare şi piper.

Se serveşte supa cu crutoanele de dovleac şi eventual smântână.

Poftă bună!
Fişiere ataşate
scd-2-2.jpg
scd-2-2.jpg (140.12 KiB) Vizualizat de 883 ori
scd-1-1.jpg
scd-1-1.jpg (132.83 KiB) Vizualizat de 883 ori

Înapoi la “Usor de gatit”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori