Pagina 1 din 1

Piept de pui in crusta de curcuma

Scris: 11/01/2017 10:00
de d_dana_a
Ingrediente:
1 kg piept de pui
300 gr iaurt
o capatana usturoi
sucul de la o lamaie
2 lingurite curcuma
o jumatate lingurita chilly
2 linguri ulei
sare si piper dupa gust
pungulite din hartie de copt speciale pentru cuptor
Mod Preparare:

Pieptul de pui se taie felii ca pentru snitel, dar putin mai gros. Intr-un vas, se adauga usturoiul zdrobit, smantana, chilly, curcuma, uleiul si zeama de la lamaie. In compozitia rezultata, se adauga pieptul de pui si se da la rece pentru o ora.
Dupa ce a trecut timpul de macerare, se ia fiecare feliuta de pui cu sos si se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se pune in pungulitele de copt. Se asaza in tava, in asa fel incat sa nu se desfaca pungulitele si se da la cuptor.
Se lasa aproximativ 40 minute la cuptor la foc potrivit, dupa care se serveste langa garnitura dorita.
Pofta buna!!!