Pui la rotisor,chiar daca nu ai rotisor la aragaz

Exista o reteta de mancare sau de dulciuri la care nu ati putea renunta niciodata? E atat de buna incat cu greu va puteti opri din mancat? Convingeti si pe altii sa-l incerce descriind-o aici.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Manu
Incepator
Mesaje: 104
Membru din: 23/02/2006 12:12
Localitate: timisoara

Mesajde Manu » 07/06/2006 11:03

Pui pe sticla am facut si e delicios,iar in tava in care pun sticla pun apa si cind e puiul aproape gata pun cartofi ca apa scade.Fac un mujdei de usturoi si e :buuun: :buuun: :buuun:

Avatar utilizator
roxanavmv
Bucatar de elita
Mesaje: 2186
Membru din: 04/04/2006 11:54
Localitate: los angeles
Contact:

Mesajde roxanavmv » 08/06/2006 09:48

eu aici am vazut (inca nu am amncat) facut pe cutie de bere din care se goleste jumatate si apoi se procedeaza ca la puiul pus pe sticla, sau se goleste cutia de tot si se umple jumatate cu vin, numai ca nu am incercat. Eu il pun la rotisor, dar mi s-a intamplat cand a fost puiul mai marisor sa nu fie foarte facut in mijloc dar cu pielea foarte arsa, trebuie sa mai exersez.

Avatar utilizator
Liliasca
Incepator
Mesaje: 7
Membru din: 07/06/2006 04:08

Mesajde Liliasca » 09/06/2006 11:36

Am ales varianta cu borcanul in locul cutiei de bere deoarece cutia de bere are peretii subtiri si in momentul in care tragi puiul pe ea flambeaza si nu mai are nici un fel de stabilitate.

Avatar utilizator
anca64
Incepator
Mesaje: 111
Membru din: 20/06/2006 04:43
Localitate: IASI

Mesajde anca64 » 22/06/2006 10:11

multumesc pt sfat nelly,dar am ceva vechime de navigat pe net si mesajul meu nu era sa tip la nimeni nici sa ma fac evidentiata!!!!!!! zilnic lucrez pe calc. mai mult cu litere de tipar si din obisnuinta am scris asa,imi cer scuze daca te-am deranjat cumva!!!!!!
Maiestria gospodinei da aspectul,ingredientele dau gustul,rezultatul un preparat delicios!!!!!

Avatar utilizator
Nally
Bucatar
Mesaje: 1376
Membru din: 28/09/2005 01:57
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Nally » 22/06/2006 11:58

Pe mine personal nu m-ai deranjat...poate doar mi-ai ingrunat cititul...ca nu is obisnuita sa citesc cu litere mari... :o

...dar ma bucur ca ai inteles mesajul :hug: :flower:
''Incepe ce poti face, sau ce poti visa: indrazneala are geniu, putere si magie...'' J. W. von Gheothe

www.retete-apetisante.ro

early_morning_stoned_pimp
Incepator
Mesaje: 5
Membru din: 13/01/2007 10:58
Localitate: cluj napoca

puiul nostru cel de toate zilele:))

Mesajde early_morning_stoned_pimp » 14/01/2007 12:20

bonsoir!am vazut undeva pe forum niste discutii pe seama unui "pui in jurul sticlei" =)) si ma gandeam sa va prezint propria mea victima 8) +reteta pe care o folosesc eu.
se ia un pui cat vreti voi de mare,care se impaneaza cu usturoi.da' se impaneaza ,mai ales pieptul(daca nu va place usturoiul,lasati-l asa :wink: ).dupa acest procedeu,se aplica un strat de ulei de masline,si pe interior(cu degetul :roll: )si pe exterior(cu o pensula daca nu mai aveti degete :idea: ),dar nu in exces.finut ca degetele care v-au ramas in pui... :P se iau condimentele preferate,si se incepe de la gat in jos,fara sa va zgarciti.in sticlaverde de ursus :!: se pun:100 ml din acelasi ulei,200 ml apa potabila rece+condimentele+boabe piper+coriandru+usturoi.puneti,puneti,lasati economiile pentru cand vine mama soacra :hug: se trage pasarea pe sticla,incepand de la partea dorsala :shock: ,exact cum tepes facea acelasi lucru cu turcii.ati tinut pasul pana acum?buuun.
se ia o tava de cuptor,in care se pun aceleasi de mai sus si care se aseaza pe prima sina de jos a cuptorului.in ea se introduce apa,dupa care se baga victima,cu fundul sticlei la aprox.5 cm in spatele flacarii de la romgaz.
ATENTIE :!: :introduceti intotdeauna tava goala in cuptor,sa nu va patati mocheta,parchetul sau alte accesorii pe care le aveti in dotatele bucatarii :badday: :P
foc mic 1has :o si 45 de minute,foc potrivit 45 de minute.
ATENTIE2 :P acelasi lucru valabil la scoaterea lui Puiu :rugaciune: din cuptor+sa nu va ardeti la degete :bum: =))
odata efectuata aceasta ultima operatie,se ia o foarfeca sanatoasa si se face o taietura in zona cosului pieptului pentru desprinderea ioanei d'arc de pe rug =))
pofta buna :party: si multumiti pentru masa :rugaciune:
PS.incerc de 10 minute sa pun pozele pentru autentificare :D dar se pare ca e o eroare generala.am sa revin
o zi buna!

early_morning_stoned_pimp
Incepator
Mesaje: 5
Membru din: 13/01/2007 10:58
Localitate: cluj napoca

Mesajde early_morning_stoned_pimp » 14/01/2007 12:25

pozele!
Fişiere ataşate
Rotation of STA68828.JPG
Rotation of STA68828.JPG (47.51 KiB) Vizualizat de 9890 ori
o zi buna!

early_morning_stoned_pimp
Incepator
Mesaje: 5
Membru din: 13/01/2007 10:58
Localitate: cluj napoca

Mesajde early_morning_stoned_pimp » 14/01/2007 12:28

pozele!
Fişiere ataşate
Rotation of STA68830.JPG
Rotation of STA68830.JPG (35.86 KiB) Vizualizat de 9887 ori
o zi buna!

early_morning_stoned_pimp
Incepator
Mesaje: 5
Membru din: 13/01/2007 10:58
Localitate: cluj napoca

Mesajde early_morning_stoned_pimp » 14/01/2007 12:30

pozele!
Fişiere ataşate
Rotation of STA68819.JPG
Rotation of STA68819.JPG (33.37 KiB) Vizualizat de 9886 ori
o zi buna!

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 14/01/2007 09:13

Bine ai venit Early morning... Se vad pozele iar reteta explicat pas cu pas e super!
Eu deja am retinut : condimente in apa din sticla si puiu' taiat cu foarfeca la extragerea de pe sticla ( eu il faceam pe borcan ca e mai comod :lol: )

Te asteptam si cu alte retete noi sau mai vechi dar executate in mod personal.


Înapoi la “Retete preferate”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori