Pagina 27 din 76

Scris: 17/08/2015 05:19
de mikirafaela
Da Crista, Pupi gateste cu ciuperci de genul! Sigur am vazut la ea sandwichuri, dar cred ca merge de minune la ce vrei (bors, tocanita, ciulama, umplute, la gratar, placinte....) Spor sa ai si sa ne zici cum v-au placut!

Scris: 17/08/2015 06:27
de crista
Le-am taiat in felii groase,dat prin ou si faina ca nu aveam pesmet si le-amprajit ca pe snitele ..fff bune la gust daca mai gasesc mai iau, sigur erau bune si la cuptor ( tot asa ca snitelele ) ...alaturi piure de cartofi si salata.

Pentru miine cred ca ceva cu dovlecei ...si cirnat din cel crud, proaspat.

Scris: 17/08/2015 11:34
de nicoleta64
Cris...imi aduc aminte de Roxana (cea din America) ca a facut niste ciuperci portobello..sper sa nu ma insel :?

o reteta gasita cu ciuperci umplute ...am cautat sus pe pagina RC la "cauta in cartea de bucate" http://www.reteteculinare.ro/carte_de_b ... ello-6386/

eu azi am facut spaghete cu ton , pentru cina bruschette cu rosii si branza ..le vroia baiatul si oricum le faceam ... aveam niste felii de paine mai uscata in casa ,arrosto/friptura de piept de curcan( gata facuta) ,am gasit la caseruola de la marca italiana AIA . Garnitura ,vinete in ulei ,aromatizate cu oregan..etc...foarte bune ...erau reci din frigider, scurse bine de ulei. :roll:

daca nu intervine ceva pe ziua de maine, vreau sa fac inghetata cu cocos :D

Scris: 18/08/2015 07:42
de crista
Nico mersi mult .. deci draga de Julia a facut ciuperci d'astea :buuun: la Roxi nu m-am uitat, de Pupi eram sigura ca aveam in minte si mi-a confirmat si Miki dar am apucat sa le prajesc si nu am facut rau.. pacat ca nu am pozat insa recunosc ca nu imi arde :-)

asa ca eu le recomand ca snitele inclusiv in varianta fara ou in maglavaiz deci de post

azi ceva pe baza de dovlecei :roll:


sunt curioasa de inghetata ta, trebuie sa fac si eu una ca am inca vasul masinii in congelator :-))

Scris: 18/08/2015 03:08
de mikirafaela
Zi cu spor fetelor! :hug:

Scris: 20/08/2015 11:23
de crista
ieri am pus in tava niste ciocanele de pui cu cartofi, am varsat putin vin pe fundul tavii, presarat cu sare grunjoasa putina si boia turceasca , fara fir de ulei ca si asa au puii astia grasime in si pe sub piele suficienta,, acoperit in cuptor la foc mediu pina cind a intrat furca in carne si cartof, descoperit la foc maxim ca sa se rumeneasca

cu salata


azi nu stiu, inca mai dau cu zarul :lol:

Scris: 20/08/2015 01:03
de mikirafaela
Nici eu nu stiu ce sa mai fac de papa!

Ieri am fiert carnita de pui (din care mai am) pe care am servit-o cu mamaliguta si branza de burduf si trebuie sa fac o supa! Mai am niste fasole, pilaf si nu prea mai am chef de nimic!
Deci, astept sa-mi vina cheful! :D

Scris: 20/08/2015 05:11
de nicoleta64
Mamaliga si branza de burduf ..bun...:buuun:
Arata bine si pilaful ...mi-ai facut pofta... :roll:


ieri am facut niste cartofi natur si l-am mancat cu peste si legume (gata facut, l-am primit de la cineva care lucreaza la un hotel)..foarte bun ..o sa cer reteta desi am cam vazut si simtit ce ingrediente erau puse pe feliile de peste ..apoi bagate la cuptor si stropite de ulei...

acum 2 zile am facut niste vinete la cuptor cu carne, reteta aici : http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... arne-1252/

azi cred ca pt. diseara fac niste chuiftele cu sos ...dupa reteta asta :
http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... osii-2237/

in sfarsit am facut inghetata..doar din 4 ingrediente ...frisca lichida ,cocos, lapte condensat si sos de zahat ars ..tare simpla ..sa vedem cat de buna .. acum o am in congelator. Va dau reteta daca merita... :D

Scris: 20/08/2015 07:11
de crista
Deci azi paste cu sos de dovlecei ( taiati rondele ff subtiri) si peste din conserva ( macrou in ulei de masljne) ...

Am si eu brinza de burduf in congelator de asta primavara, sa m uit daca am malai ca vreau mamaliga si eu si as pune si un ou ...buna idee Miki

Nico tare bine arara inghetata ta ... Sa pun pe lista lapte condensat ...

Scris: 22/08/2015 12:54
de mikirafaela
Vai, Nico, dar ce bine arata inghetata! :buuun: :buuun: :buuun: :roll: :roll: :roll:

Spor si succes la bucatarit!