Pagina 1 din 1

Cum dau cateva kg jos dupa nastere

Scris: 12/01/2010 01:12
de mykymarius
Am si eu o rugaminte la voi...va rog ziceti-mi si mie cum sa dau cateva kg jos,dupa nastere m-am cam ingrasat si nu prea stiu cum sa slabesc...orice sfat e binevenit...multumesc :hug: :flower:

Scris: 12/01/2010 06:33
de ratatouille
In primul rind sa-ti traiasca copilul, sa fie sanatos si sa te bucuri de el in fiecare secunda a vietii tale.
In al doilea rind trebuie sa ramii sanatoasa, asta e cel mai important, ca sa ai putere, pentru ca nu e usor.
Kilogramele pe care le ai in plus, o sa le dai jos fara sa-ti dai seama, exact asa cum le-ai pus, si in acelasi timp,asa ca nu te stresa.Cind o sa-i iasa dintii, cind o sa faca febra sau o sa vomite,cind nu o sa dormi noptile din cauza lui , nu o sa mai ai chef sa maninci si atunci o sa slabesti sigur.
Pina atunci, ti-am spus bucurate de el, ca atunci cind creste(al meu are aproape 8 ani) nu mai face ce vrei tu iti raspunde obraznic, ai mai multe probleme si atunci o sa-ti doreste pe cineva asa de mic care miroase a laptic.

sa slabim sanatos

Scris: 08/04/2010 01:21
de georgy_78
Buna. Cunosc problema si stiu ca este foarte greu sa slabesti mai ales dupa vro 30 de ani.Eu dupa sarcina am pus 17 kg si nu stiam ce sa mai fac deoarece orice incercam nu prea dadea rezultate , slabeam dar ma ingrasam la loc pana cand am auzit la tv de un produs natural ,nu aveam incredere in el dar am hotarat sa-l incerc.Vi-l pot recomanda si voua deoarece a dat rezultate la mine si am slabit 7 kg in 2 luni si apoi 8 dupa a 3-a luna,se numeste recode dar trebuie sa fiti atente ca trebuie sa tii si un mic regim.
Va doresc mult succes

Scris: 08/04/2010 05:54
de elena.elena
Sigur, sa mai facem reclama putin pe unde apucam la produse "naturale".... eu sunt total impotriva acestora si toata lumea stie ce ar trebui si ce nu ar trebui sa manance pentru a slabi doar ca e greu sa te tii de dieta... cel mai bine e sa mergi la un nutritionist,va spun din experienta proprie, nu cred ca mai trebuie sa enumar beneficiile... :)

Re: Cum dau cateva kg jos dupa nastere

Scris: 11/07/2018 01:54
de pingeone
Kilogramele se pot elimina rapid daca se fac exercitii fizice zilnice regulat si daca se mananca ce trebuie.

Re: Cum dau cateva kg jos dupa nastere

Scris: 31/01/2019 01:46
de mangofree
E greu de eliminat kilogramele in plus daca nu se urmeaza o dieta alimentara bine pusa la punct. Prin dieta se pot obtine rezultate bune.