-1 varza murata,
-1 rata mare,
-500 gr.afumatura,
-1 morcov,
-1 bucata radacina de telina,
-3 cepe,
-ierburi aromate,(rozmarin,cimbru,oregano),
-2 linguri bulion de gogosari,
-1 litru apa,
-oala sub presiune.
Se portioneaza rata si se pune in oala, se pune si carnea afumata, tot portionata.
Se toaca morcovul, telina, ceapa si se pun peste carne, se adauga varza murata tocata, ierburile aromate, bulionul de gogosari si apa. Se pune capac si se fierbe circa o ora din momentul cand incepe sa fiarba. Se opreste focul, se lasa sa se racoreasca, apoi se poate deschide capacul. Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut fabuloasa!
Varza murata cu afumatura si carne de rata
Varza murata cu afumatura si carne de rata
- Fişiere ataşate
-
- dsc0026.jpg (203.03 KiB) Vizualizat de 328 ori
-
- dsc0022.jpg (165.52 KiB) Vizualizat de 328 ori
-
- dsc0021.jpg (192.45 KiB) Vizualizat de 328 ori
-
- dsc0027.jpg (188.47 KiB) Vizualizat de 328 ori
Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator