Pagina 1 din 1

Ajutor pentru Maria Eva

Scris: 01/02/2011 09:58
de elena.elena
http://www.mariaeva.ro/


Ma numesc EVA MARIA si inca nu am implinit 4 ani. Sunt o fetita blonda cu ochii ca murele si sunt foarte vesela. Primele trei aniversari le-am trait impreuna cu cei care ma iubesc: mama, tata, Radu – fratele meu si cu bunicii.

Pe 27 ianuarie, voi implini 4 ani, dar cei care sunt acum cu mine sunt oameni necunoscuti. Sunt imbracati in halate albe si vorbesc despre mine cu niste cuvinte pe care nu le inteleg.

Langa mine sunt si mama si tata. Ma privesc cu dragoste, ma rasfata, parca mai mult ca de obicei, dar si ei vorbesc despre ceva ce nu inteleg – spun ca sunt grav bolnava. LEUCEMIE ACUTA LIMFOBLASTICA tip L1 – acesta este diagnosticul meu.

Eu nu stiu despre ce e vorba. Stiu doar ca ii iubesc pe parinti, pe Radu, pe bunici. Iubesc papusile, jucariile si copiii. Mie nu imi place aici. Eu vreau sa desenez, sa spun poezii, sa cant, sa ma joc, sa ma plimb, vreau sa descopar lumea, iubesc viata.

Vreau sa ma intorc acasa, in lumea pe care o cunosc si unde ma simt cel mai bine. Vreau sa-mi serbez ziua de nastere ca de fiecare data. Cu tort. Si sa-mi cante toti “La multi ani”.Si vreau sa traiesc ca pana acum – cu veselie, zambete, cantece, copii si impreuna cu cei pe care-i cunosc. Si mami sa nu mai planga…

Ca toate acestea sa poata deveni realitate am nevoie, URGENT, de ajutorul dumneavoastra. Tratamentul, care ma poate salva, costa foarte mult si parintii mei nu au acesti bani. Pentru tot ajutorul, oricat de mic, pe care mi-l veti acorda, va multumesc din suflet si va doresc sa nu fiti niciodata bolnavi. Si pentru un gand bun, va multumesc. Daca nu aveti posibilitatea sa donati bani, va rog sa trimiteti mai departe mesajul meu. Eu stiu ca exista oameni cu suflet mare si care ma vor ajuta, trebuie doar sa afle povestea mea.

Eva Maria

Scris: 01/02/2011 12:47
de elena.elena
Am hotarat sa organizez un bazar in scopul strangerii de fonduri, daca puteti sa ajutati si aveti ceva de vanzare, orice,de la carti de bucate sau ahine sau mai stiu eu ce, pot sa pun pozele in albumul meu, banii se vor duce direct in contul fetitei. Multumesc dragii mei!
http://picasaweb.google.com/ElenaMitro/BazarUmanitar#

Scris: 01/02/2011 04:43
de adi
Elena, mi-am permis sa editez primul tau mesaj cu mai multe informatii despre micuta Maria. Felicitari pentru initiativa! :hug: :flower:

Scris: 01/02/2011 05:00
de elena.elena
Adi, fara cuvinte.... :hug: :hug: :hug: