La multi ani, Maria Mihulescu!
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, adinush, octavian, Moderatori
- maria MIHULESCU
- Bucatar de elita

Imi cer mii de scuze ca nu v-am raspuns pana acum, dar mi-a fost imposibil sa ma conectez la internet. Laptop-ul meu a innebunit astazi. Sper sa nu mai am probleme si sa ajunga raspunsul la fiecare dintre voi.

Titi, o sa pun si poze de la petrecere. Am sarbatorit impreuna cu toti colegii de la firma unde lucreaza (mai are o luna) sotul meu. Astazi, i-au facut un omagiu pentru ca isi schimba statutul: cel de director cu cel de pensionar. Si cum i-au facut cadou un laptop nou, o sa il schimb pe al meu cu unul nou

Iar cel mai frumos cadou pe care l-am primit (intre multe altele) a fost ca pe 31 martie vom avea nunta.

Inca o data va multumesc pentru tot si pentru faptul ca sunteti cei mai dragi prieteni

- roxanavmv
- Bucatar de elita
Imi pare rau ca am intrat ultima aici sa-ti spun La multi Ani, dar acum citind ultimele randuri, ma bucur sa vad ce vesti frumoase ai. Sa-ti dea Domnul numai bucurii, sanatate si fericire, Maria! Sa aveti parte de o viata frumoasa si luunga impreuna si cu ai vostri n jurul vostru.
- Fişiere ataşate
-
- HC0_145096.jpeg (23.66 KiB) Vizualizat de 3425 ori

Iti doresc multa santate , drumul vietii sa-ti fie presarat cu multe bucurii iar fericirea ca esti alaturi de cei iubiti sa-ti lumineze mereu viata !
PS. imi pare rau ca acesta urare vine mai tarziu , dar toata ziua am avut probleme de conexiune.
- Fişiere ataşate
-
- 2368.jpg (36.53 KiB) Vizualizat de 3419 ori
Înapoi la “Evenimentele comunitatii”