Garizi cu feta si sos de rosii (Garides saganaki)

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 12/09/2006 09:21

f. frumoasa reteta ta,si sa-ti traiasca soacra !
eu obisnuiesc sa-i curat de firisorul ala negru,si daca odata il curatati si voi sigur nu mai aveti curaj sa-l mancati
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
sonya
Incepator
Mesaje: 8
Membru din: 10/09/2006 02:04
Localitate: Lanciano-CH italy

Mesajde sonya » 13/09/2006 02:41

angelique,garizi astia or fi neam cu gamberii nostri italieni? numai ca ai nostri sunt rosiatici ,pe cand garizi sunt mai bronzati =))

Interesanta reteta din punctul de vedere al combinatiei cu branza.Cu toate ca locuiesc in zona de mare,si gatesc in multe feluri gamberii(garizii),nu am auzit de nici un fel de crostacei sa se combine cu branza. Nici deasupra la pasta ce o gatim in baza de peste nu se pune parmiggiano ,cu toate la restul de sosuri ce nu sunt in baza de peste se pune.
Am mai invatat o reteta,si sigur voi mai avea ocazia sa mai invat noutati de prin alte parti ale lumii.
Am sa scriu si eu multe retete din zona mea,numai ca nu-mi cereti fetelor poze mereu,ca nu am timp .Dar cand se va intampla sa pozesc ceee ce gatesc,promit solemn sa le pun la sectiunea aceasta.
Ultima oară modificat 18/09/2006 02:26 de către sonya, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
Theodora
Bucatar in devenire
Mesaje: 301
Membru din: 29/08/2005 02:23
Localitate: Atena,Grecia
Contact:

Mesajde Theodora » 13/09/2006 07:53

Nu mai vorbesc cu tine...ca asta era ideea mea pt concurs...e preferata mea...mor dupa GARIDES SAGANAKI...
Acum trebuie sa plec la gradi,dar revin sa mai vorbim,nu am avut nici timp sa citesc comentariile!
Imagine
Imagine
Imagine

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 13/09/2006 08:03

da,sonya,sant gamberi nostri,dupa mine culoarea lor eate asa dat fiind ca sant proapspeti.si poate un alt soi ,ca sant gamberii rosa (care pot ajunge pana la 20 cm si gamberii grigi care sant max de 9-10 cm)
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
iuli8700
Incepator
Mesaje: 150
Membru din: 06/09/2006 06:20
Localitate: CIPRU, Pafos

Mesajde iuli8700 » 13/09/2006 08:47

Theodora scrie:Nu mai vorbesc cu tine...ca asta era ideea mea pt concurs...e preferata mea...mor dupa GARIDES SAGANAKI...
Acum trebuie sa plec la gradi,dar revin sa mai vorbim,nu am avut nici timp sa citesc comentariile!


Sorry...n-a fost cu intentie. Si eu sunt innebunita dupa garides saganaki si... spune-mi si tu ii faci exact la fel? Tinand cont ca reteta asta o stiu de aici din Cipru e posibil sa existe unele deosebiri.
Te astept sa mai vorbim pentru ca avem multe in comun!
Imagine
Imagine


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 10 vizitatori