Garlic Brunch

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
epurasha
Bucatar in devenire
Mesaje: 324
Membru din: 23/09/2009 06:38

Garlic Brunch

Mesajde epurasha » 27/01/2010 03:29

Brunch-ul este o mica masa intre mic dejun(breakfast) si pranz(lunch)intrucat timpul ne preseaza si trebuie totusi sa ne hranim a aparut acest brunch care trebuie sa fie rapid si satios in acelasi timp.Eu am ales azi un Garlic brunch, adica cu usturoi.Iata ce ne trebuie:
4 felii de paine
2 oua
2 graunti de usturoi
1 felie branza tare
1 felie cascaval sau puteti folosi 1 bucata de parmezan
condiment Kotanyi cu ciuperci si verdeata
putin unt
1 rosie
4 buchetele de brocoli
Cum procedam:
Punem repede o craticioara cu apa la fiert si deasupra un capac sita pe care asezam cele 4 buchetele de brocolli si le acoperim cu un alt capac de sticla mai bombat sa aiba loc aburul.Intre timp spargem 2 oua intr-un castron si le batem cu telul sau fruculita repde si amestecam cu branza si cascavalul rase. Radem si 2 graunti de usturoi pe razatoarea mica.Dam cele 4 felii de paine prin acest amestec de ou cu brazna si usturoi si dupa aceea le presaram cu amestecul de ciuperci si verdeata de la Kotanyi.Apoi pregatim o tigaie cu 4 linguri de unt.Cand s-a incins bine punem cele 4 felii sa se rumeneasca. Le scoatem si le asezam pe un prosop de hartie de bucatarie absorbanta.Apoi le asezam peo farfurie alba si deasupra fiecarei felii de paine prajite asezam o rondea de rosie si peste ea un buchetel de brocolli sotat la aburi.Deasupra radem parmezan sau cascaval
Fişiere ataşate
P1060993.JPG
P1060993.JPG (52.34 KiB) Vizualizat de 3872 ori
P1060994.JPG
P1060994.JPG (43.68 KiB) Vizualizat de 3872 ori

Avatar utilizator
d_dana_a
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 4140
Membru din: 04/11/2009 10:51
Localitate: Sibiu, Romania

Mesajde d_dana_a » 27/01/2010 04:13

=D> =D> =D> pare asa de simpla si foarte interesant modul de preparare =D> =D>
Sigur o sa imi placa mai ales pentru ca contine broccoli :hug: mersi de reteta :hug: :flower:
Imi place sa gatesc...
Imagine

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 27/01/2010 04:54

Super acest brunch !
=D> =D> =D>
Pozele de nota 10++++ !!!

Vad ca ne invartim amandoua in jurul aceluiasi ingredient: broccoli.
Mie imi place gatit in orice mod.
:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
alyina09
Incepator
Mesaje: 222
Membru din: 14/02/2009 03:50
Localitate: Toronto

Mesajde alyina09 » 27/01/2010 07:53

Asta da brunch... deja mi-e foame :buuun: :buuun:

Am o intrebare... ai incercat sa lasi de pe o zi pe alta?
daca il fac seara ... e la fel de bun si a doua zi?
ma gandesc sa pregatesc painea si brocolli seara, si sa l ansamblez dimineata, inainte de a pleca.

cristyd
Incepator
Mesaje: 255
Membru din: 08/06/2009 09:09
Localitate: Bratislava

Mesajde cristyd » 27/01/2010 08:02

Miam miam miam e simplu si delicios

Avatar utilizator
5august
Bucatar
Mesaje: 861
Membru din: 13/11/2006 11:16
Localitate: Turda

Mesajde 5august » 27/01/2010 08:49

Imi place brunch-ul tau.O sa il pregatesc si eu,dar in ulei de masline in loc de unt(sper sa nu ii afecteze prea mult gustul). =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Avatar utilizator
alinaraluca2000
Bucatar
Mesaje: 1209
Membru din: 11/03/2007 01:58
Localitate: Baia Mare
Contact:

Mesajde alinaraluca2000 » 27/01/2010 09:08

numai bunatati faci!
ImagineImagineImagine

Avatar utilizator
epurasha
Bucatar in devenire
Mesaje: 324
Membru din: 23/09/2009 06:38

Mesajde epurasha » 27/01/2010 10:01

multumesc fetelor! :flower: nici nu ma steptam la asa aplauze, e asa simplu de facut! :clipocit:
nu am incercat sa fac de seara , am mancat doar caldut asa pe loc, nu stiu daca mai e la fel.Poti sa faci odata proaspat si odata de seara si sa vezi diferenta.Eu personal sunt o gurmanda si imi plac mancarurile bune chiar si reci numai bune sa fie! :)

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 06/02/2010 11:35

ALyina, daca il faci de cu seara nu mai este asa de bun ca si atunci cand il prepari pe loc....poti incerca sa vezi...eu l-am facut si este diferenta mare intre cel facut proaspat si cel facut "ahead" :hug: :pup:

Brunch este o combinatie intre micul dejun si pranz, de regula se serveste dupa un eveniment care a avut loc de dimineata sau inainte de un eveniment care va avea loc dupa masa. La brunch se serveste o mancare ceva mai consistenta , deoarece se considera ca o combinatie intre ( asa cum am mai spus) mic dejun si pranz. De regula este o masa care se serveste " stil bufet" ( te servesti singur) si la acest brunch poti avea , oua, carnati, bacon, sunca, pancakes,produse de patiserie, fripturi, peste rece si afumat, fructe de mare, quiche, legume crude si deserturi. .....de multe ori brunch-ul se serveste in zilele de duminica ,pentru ca se presupune ca atunci esti ceva mai lenes, dormi mai mult , lenevesti ca nu ai nici un program contra cronometru si, atunci, cum deja e prea tarziu ptr dejun si prea devreme ptr pranz se trece la acest brunch.....mie personal imi place tare mult brunch-ul ....este la indemana........de regula cand vrem sa ne intalnim mai multe prietene ( cu familii cu tot) fara sa avem un eveniment special , doar asa sa mai stam de vorba , atunci facem un" brunch party" si fiecare aduce un platou cu ceva mancare , se pune pe o masa si de acolo fiecare se serveste....simplu si rapid :hug:

Ep[urasha, e fain dejunul asta al tau ...pozele super faine :hug:

Avatar utilizator
AlexyaPui
Bucatar in devenire
Mesaje: 344
Membru din: 18/04/2008 06:39
Localitate: Iasi,Romania
Contact:

Mesajde AlexyaPui » 07/02/2010 10:07

yamy yamy :buuun:
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile !


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 84 vizitatori