Ciorba de porc cu os afumat

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
kameluta
Incepator
Mesaje: 32
Membru din: 08/04/2016 07:58
Localitate: Bucuresti

Ciorba de porc cu os afumat

Mesajde kameluta » 22/06/2016 09:06

os de porc afumat
2 cepe
2 morcovi
1 pastarnac
1 cescuta de orez
bors
suc de rosii
leustean
patrunjel<br/><br/> Inainte de toate taiem osul de porc in mai multe bucati. Le spalam bine apoi le punem la fiert. Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora. Intre timp tocam legumele marunt. Dupa cca 1 ora schimbam apa si continuam fierberea adaugand si legumele. Dupa ce s-au fiert legumele, adaugam orezul si amestecam din cand in cand ca sa nu se prinda.

Adaugati sare dupa gust.Dupa 5 minute punem si sucul de rosii, iar dupa cateva clocote adaugam si borsul dupa gust. La sfarsit adaugati patrunjelul si leusteanul. Eu am servit-o cu smantana. Este absolut delicioasa.
<br/><br/>
Fişiere ataşate
img_3324.jpg
img_3324.jpg (64.2 KiB) Vizualizat de 1332 ori

Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 19 vizitatori