Pagina 1 din 1

Irish cream tiramisu

Scris: 14/01/2016 03:28
de alejoe
9 lingurite ness dizolvate in 350 ml apa
250 ml baileys
400 g piscoturi
2 oua mari
75 g zahar
500 g mascarpone
2 linguri cacao amara <br/><br/> Se prepara cafeaua care se amesteca cu 175 ml baileys .
Galbenusurile se bat bine cu zaharul pana devin spumoase se adauga mascarponele si 75 ml baileys. Separat se bate Un albus spuma si se amesteca usor cu crema.
Se inmoaie piscoturile in cafea se face un strat intr-o tava crema deasupra iar piscoturi insiropate si iar crema . Se acopera cu folie alimentara si se da la frigider peste noapte .Cand se serveste se pudreaza cu cacao .
Delicious. <br/><br/>

Scris: 15/01/2016 08:11
de angela_de
Phoooaaaa, Claudia, cu Baileys :buuun: :buuun: :buuun: !! As "degusta" o bucatica (mai mare :D ), chiar acum, la 7 dimineata!
Oare daca se inmoaie piscoturile in cafea + Baileys (jumi/juma) e prea "turmentanta"!?

:master: ptr idee!

Scris: 15/01/2016 08:33
de alejoe
Angela cred ca e super pentru cine ii place baileys asa ca mine :buuun: :pup:

Scris: 15/01/2016 10:49
de mikirafaela
Claudia, :hug: , ai pregatit un desert delicios! Si mie imi place :blushing: Baileys! Cu urmatoare achizitionare (a unei sticle de B) am sa revin la reteta ta de "Tiramisu"! :flower: