Pagina 1 din 1

Bors de iepure

Scris: 27/02/2015 08:40
de carla27carla
Ingrediente: 1/2 kg iepure
1 ceapa alba
3 morcovi
1 patrunjel radacina
1/4 telina radacina
1 buc gulie
1 buc dovlecel
200 gr fasole verde
1 ardei gras rosu
1 ardei verde
1/2 brocoli
1 cutie de rosii in bulion
200 ml bors de casa
sare si piper dupa gust
1 legatura leustean verde din congelator
2 albusuri de ou
Mod de preparare:
Se spala carnea de iepure si se pune la fiert intr-o oala cu apa ,cca 4-5 l.Se lasa sa fiarba si se aduna spuma.Se curata si se spala legumele.Se toaca ceapa,ardeiul,morcovii,patrunjelul,telina ,gulia si se adauga in oala la fiert cand carnea este pe jumatate fiarta.Se lasa sa fiarba ,apoi se adauga fasolea verde,dovlecelul taiat felii si brocoli buchetele.Cand sunt fierte toate se adauga sare si piper dupa gust si se adauga conserva de rosii.Se adauga albusul de ou.Se lasa sa dea cateva clocote .Intre timp se fierbe borsul ,apoi se adauga in oala cu ciorba.Se toaca leusteanul marunt si se adauga la final in oala.Se stinge focul si se lasa o jumatate de oara inainte de servire.Se serveste cu ardei iute sau fara si se mai poate servi si cu smantana.

Scris: 27/02/2015 08:49
de lucia_bp
Tare de mult timp nu am mai gatit iepure, iar bors nu am facut niciodata...dar cu siguranta ca trebuie sa fie bun :buuun: In plus este facut cu o marie varietate de legume, ceea ce nu poate decat sa-i dea un gust deosebit =D> =D> =D> :flower: :flower: :flower:

Bafta la concurs :!:

:hug: :hug: :hug:

Multumesc

Scris: 27/02/2015 08:54
de carla27carla
Multumesc Lucia si tie la fel mult succes la concurs!

Scris: 27/02/2015 11:14
de mikirafaela
Bravo Marcela! Mult succes la concurs! :flower: :flower: :flower:

Scris: 27/02/2015 11:24
de crista
Uite asa ma faci sa cumpar iepuras, buna trebuie sa fie ciorbita :buuun: :buuun: :buuun:

Scris: 27/02/2015 01:27
de yafa
Carla noi nu mancam iepure, dar sunt convisa ca ciorbita ta este un adevarat regal.
Felicitari si succes la concurs.

:hug: :flower:

Scris: 27/02/2015 06:03
de biochimist_la_cratita
N-am facut niciodata bors cu iepure, dar ma tenteaza rau dupa ce am vazut reteta ta. =D>

Scris: 02/03/2015 09:50
de antoniah
Sunt sigura ca a fost foarte gustos. Ai folosit multe legume si acestea i-au conferit o aroma deosebita. Mult succes la concurs! :hug: :flower: :flower: :flower:

Multumesc

Scris: 02/03/2015 10:33
de carla27carla
Va multumesc tuturor pentru aprecieri!