Pagina 1 din 1

Piure de conopida

Scris: 03/11/2013 04:05
de flaviadaiana
Ingrediente: -50 g unt
-3 linguri de apa
-1 conopida de marime medie
-condimente (sare, piper alb, tarhon)

V-ati plictisit de clasicul piure de cartofi? Azi va propun sa incercam conopida intr-un mod putin diferit si anume intr-un delicios piure.
Am pus o conopida intreaga la fiert intr-o cratita incapatoare. Cand conopida s-a fiert, am scos-o din cratita si am transferat-o intr-un vas incapator. Am taiat-o cu cutitul si apoi am pasat-o cu blenderul pana am obtinut un piure foarte fin.
Am adaugat cateva linguri din apa in care a fiert conopida – in functie de cat de compact dorim piureul adaugam mai multe sau mai putine linguri de apa. De asemenea am adaugat si untul impreuna cu condimentele si am amestecat pana s-o omogenizat.
Poate fi servit alaturi de ce preparate doriti la fel ca un piure de cartofi. Noi am servit impreuna cu carnaciori proaspeti de vita si carnaciori de curcan.

Scris: 05/11/2013 11:15
de cla
Am notat reteta! O voi pune in practica in curand!
:flower: :flower: :flower:

Scris: 06/11/2013 03:30
de flaviadaiana
Sa-mi spui daca iti place :hug: :pup: :pup: