Prajitura ''Delia''

Esti ahtiata dupa dulciuri? Cunosti retete de prajituri, inghetate, torturi, dulciuri care iti pun in pericol greutatea dar care merita sa-ti asumi riscul a doua – trei kilograme in plus pentru a le manca? Aceasta sectiune este rezervata pentru retete de Dulciuri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
TINA An
Bucatar
Mesaje: 711
Membru din: 26/12/2007 12:24
Localitate: ORADEA

Mesajde TINA An » 04/05/2008 06:18

Veronica :hug: cu siguranta iti va iesi si tie foarte bine :flower: :flower:
Nicoleta , mersi :hug: :flower: :flower:

Avatar utilizator
Leila
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 5215
Membru din: 15/02/2007 10:25

Mesajde Leila » 06/05/2008 05:30

miha1950 scrie:La noi asta-i Kati-pronuntat Koti, ca-i de etnie maghiara. :) Este intr-adevar foarte buna.


Asa este Miha , are origine maghiara :wink:


Felicitari Tina :flower: :pup: =D>

Avatar utilizator
miha1950
Bucatar Sef
Mesaje: 1845
Membru din: 14/12/2005 10:54
Localitate: Maramures
Contact:

Mesajde miha1950 » 06/05/2008 07:02

De cand astept confirmarea ta!

Avatar utilizator
TINA An
Bucatar
Mesaje: 711
Membru din: 26/12/2007 12:24
Localitate: ORADEA

Mesajde TINA An » 06/05/2008 08:05

mersi Lia :hug: :flower: :flower:

Avatar utilizator
Leila
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 5215
Membru din: 15/02/2007 10:25

Mesajde Leila » 06/05/2008 11:22

miha1950 scrie:De cand astept confirmarea ta!


de cand ???? Miha :) ?

Avatar utilizator
Micul
Bucatar
Mesaje: 947
Membru din: 21/03/2008 12:50
Localitate: Iasi

Mesajde Micul » 07/05/2008 08:52

Gand la gand cu bucurie.
Eu am facut de pasti aceasta prajitura.Pentru ca reteta mamei mele n-o aveam, am luat-o de pe net, mai precis de pe pagina vulpii.
A trebuit a pun mai mult unt, decat scria acolo,ca altfel n-as fi putut intinde foile, dar una peste alta a fost Ok.
Iar cat ii de buna, nu mai spun.
O sa-ncerc si reteta ta Tina, ca-i faina rau varianta ta.
By the way, si la noi ii zice Kati teszta.
" Cine calca si din greseala pe partia de schi, sa nu se mire daca va aluneca."

Avatar utilizator
TINA An
Bucatar
Mesaje: 711
Membru din: 26/12/2007 12:24
Localitate: ORADEA

Mesajde TINA An » 07/05/2008 08:59

Micul scrie:Gand la gand cu bucurie.
Eu am facut de pasti aceasta prajitura.Pentru ca reteta mamei mele n-o aveam, am luat-o de pe net, mai precis de pe pagina vulpii.
A trebuit a pun mai mult unt, decat scria acolo,ca altfel n-as fi putut intinde foile, dar una peste alta a fost Ok.
Iar cat ii de buna, nu mai spun.
O sa-ncerc si reteta ta Tina, ca-i faina rau varianta ta.
By the way, si la noi ii zice Kati teszta.



daca respecti cantitatile scrise de mine nu vei intampina greutati in intinderea foilor :flower: :flower: :flower:
am sa caut si eu reteta pe pagina vulpii 8) , daca as sti cum se numeste acolo ar fi mai usor :flower:

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 07/05/2008 10:50

oau cat de bine arata prajiturica :roll: :roll: tre sa fie tare gustoas :buuun: :buuun: :buuun: Tina faci niste prajituri minunate :)

Avatar utilizator
adry
Bucatar de elita
Mesaje: 2434
Membru din: 17/11/2006 05:16
Localitate: Salerno-Italia

Mesajde adry » 07/05/2008 01:13

Tina, ma inspira mult de tot prajitura asta dar eu am o mica problema! Aici nu se gaseste gem de macese si nu se poate inlocui cu nimic altceva :cry: :cry: :cry: ! Ce pacat!
Gemul de macese este gemul copilariei mele :vis: !

Avatar utilizator
Micul
Bucatar
Mesaje: 947
Membru din: 21/03/2008 12:50
Localitate: Iasi

Mesajde Micul » 07/05/2008 01:14

Daca respecti cantitatile scrise de mine nu vei intampina greutati in intinderea foilor :flower: :flower: :flower:
am sa caut si eu reteta pe pagina vulpii 8) , daca as sti cum se numeste acolo ar fi mai usor :flower:[/quote]


Sigur o sa respect tot, si o sa mi-o trec si in caiet pe urma, ca-i prea buna praji asta.
Pe site-ul de care iti ziceam se cheama prajitura cu foi si crema de cacao.Mie la 500 g faina, 150 g unt si 4 galbenusuri mi s-a parut putin, asa ca am mai adaugat unt.Dar vreau sa am reteta completa ca lumea de la inceput, asa ca o voi face pe a ta.
Mersi pentru reteta :flower:
" Cine calca si din greseala pe partia de schi, sa nu se mire daca va aluneca."


Înapoi la “Retete Ilustrate - Dulciuri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori