tortul diplomat

Esti ahtiata dupa dulciuri? Cunosti retete de prajituri, inghetate, torturi, dulciuri care iti pun in pericol greutatea dar care merita sa-ti asumi riscul a doua – trei kilograme in plus pentru a le manca? Aceasta sectiune este rezervata pentru retete de Dulciuri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
Leila
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 5215
Membru din: 15/02/2007 10:25

Mesajde Leila » 09/11/2008 06:53

oana86 scrie:multumesc mult leila , am sarbatorit mihail si gavril ...am furat tecnicile de la lory :lol: si ii multumesc ca pune poze pe net cu decorari de torturi asa am invatat si eu ceva


:wink: La multi Ani !! Mihaela - Oana :hug: :pup:

Avatar utilizator
sabina1609
Bucatar
Mesaje: 843
Membru din: 04/08/2008 11:31
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde sabina1609 » 10/11/2008 12:03

Ce pot sa mai spun ...cand vad atatea minunatii ....felicitari si respectele mele tuturor gospodinelor :master: :master: :master:
Faceti o treaba minunata!

Avatar utilizator
oana86
Bucatar in devenire
Mesaje: 314
Membru din: 30/01/2008 03:33
Localitate: NAPOLI

Mesajde oana86 » 10/11/2008 04:18

multumesc lory :blushing: sa fiu sincera l.am cam repezit putin pt ca eram cam obosita :pup: :hug:
leila multumesc pt urari :hug: :pup:
sabina ... multumim mult .... experta e lory ... eu sunt apprendista :lol:

Avatar utilizator
stefy
Bucatar
Mesaje: 1179
Membru din: 12/08/2007 05:23
Localitate: genova

Mesajde stefy » 10/11/2008 10:26

Bravo Oana =D> sunt fanul tau ,pentru ca-mi plac torturile diplomat :roll: ,eu cam de mult timp nu l-am facut :( ,dar o sa urmeze in curand :) :flower: :flower:
[img]http://
"Nu merita sa plangi pentru nimeni,iar cei care merita nu te vor face sa plangi"

Avatar utilizator
magdalena_mar
Incepator
Mesaje: 5
Membru din: 13/10/2008 06:37
Localitate: new york

Re: Tort Diplomat

Mesajde magdalena_mar » 11/11/2008 01:06

LORY scrie:MATERIE PRIMA
=BLAT=
-5LG ZAHAR
-5LG FAINA
-5 OUA
-ESENTA VANILIE
-=MOD DE PREPARARE=-
-Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu 3 lg de zahar iar galbe, cu 2 lg zahar se amesteca cele doua compozitii se adauga faina si esenta se amesteca si se coace la foc mic.Se taie in doua capace.

=CREMĂ=
-0,5 KG SMANTANA
-2 OUA
-0.3KG ZAHAR
-2PL. GELATINA
-2PL. INTARITOR FRISCA
-1 CUTIE ANANAS
-1 ESENTA VANILIE
=MOD DE PREPARARE=
=Se bate smantana cu 100g zahar si intaritorul de frisca, gelatina se inmoaie in 150 ml apa calduta ,ouale si zaharul se amesteca pe foc 15 min. apoi se raceste ,ananasul se taie cubulete mici .Toate se amesteca si se toarna intre cele doua capace insiropate in forma care sa copt blatul.Se da la rece 3 ore .Se rastoarna pe platou si se orneaza.

SIROP=
-0.2KG ZAHAR
-0.4L APA
-1 LAMAIE

=MOD DE PREPARARE
Se fierbe apa cu zaharul se raceste apoi se rade lamaia .Se insiropeaza blatul .

=DÉCOR=
-0.5L FRISCA VEGETALA
-0.1KG CIOCOLATA-
FRUCTE



:hug: Arata asa de bina
as minca poza daca as putea!
Magdalena

Avatar utilizator
alina_i
Bucatar Sef
Mesaje: 1691
Membru din: 18/05/2008 10:13
Contact:

Mesajde alina_i » 11/11/2008 09:02

Ce tortulet dragut :) La multi ani aniversatilor! :hug: :flower:
Raul este un bine prost inteles.

www.pasiunilealinei.blogspot.com

Avatar utilizator
LORY
Bucatar de elita
Mesaje: 2231
Membru din: 26/03/2007 03:25
Localitate: Barlad
Contact:

Mesajde LORY » 11/11/2008 11:34

Magdalena,Sabina,Alina :hug: :pup:
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."


Bucataresele Vesele


Înapoi la “Retete Ilustrate - Dulciuri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 20 vizitatori