Mamici si viitoare mamici insarcinate
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
buna mamicilor e ceva timp decand nu vam mai scris sa va dau detali dar o sa va spun acum dupa cum stiti am un baietel
au fost ceva probleme ma rog una singura am avut probleme cu soldul stand ma durea ingrozitor mergeam greu si ma ridicam greu din pat o saptaman jumate ma tinut durerea acum ma mai lasat si e totul bn nimeni na stiut sa imi zica din ce cauza ma doare nici ginecologul nici pediatrul am 8 luni de sarcina si un bebe sanatos sper
se pare ca o sa nasc prin cezariana pt ca sunt ff mica in bazin acum sunt si mai speriata decat la inceput
felicitari tuturo mamicilor ce au nascut

nicolkiss,felicitari pt baietel, sarcina usoara in continuare si o nastere usoara
Si eu sunt insarcinata in luna a 9 a, am 37 sapt. si 3 zile, vom avea o fetita
, am trecut si eu prin multe de la greturi pana in sapt. 27 la infectii urinare si la rinichi,2 internari in spital.. dar important e ca am trecut peste toate si mai avem un hop "nasterea" sa ne ajute D-zeu sa trecem cu bine si peste asta 

Si eu sunt insarcinata in luna a 9 a, am 37 sapt. si 3 zile, vom avea o fetita

- elena.elena
- Bucatar Sef
nicolkiss scrie:buna mamicilor e ceva timp decand nu vam mai scris sa va dau detali dar o sa va spun acum dupa cum stiti am un baietelau fost ceva probleme ma rog una singura am avut probleme cu soldul stand ma durea ingrozitor mergeam greu si ma ridicam greu din pat o saptaman jumate ma tinut durerea acum ma mai lasat si e totul bn nimeni na stiut sa imi zica din ce cauza ma doare nici ginecologul nici pediatrul am 8 luni de sarcina si un bebe sanatos sper
se pare ca o sa nasc prin cezariana pt ca sunt ff mica in bazin acum sunt si mai speriata decat la inceput
felicitari tuturo mamicilor ce au nascut
Nico nu te speria de cezariana, in cateva minute iti vezi baietelul, fara dureri si fara scrematuri

Nasteri usoare amndoura, fiti curajoase ca merita totul pentru bebelusi!

Fetelor multa sanatate
sarcina usoara si mai ales nastere usoara
...asteptam poze cu copilasii
poze cu Andrei mai recente
, atasez aici cateva; de 2 saptamani primeste fructe:mar, piersica, pruna, nectarina, para , a primit si un piure de legume si un piure de cartofi; este un mic mancacios, s-a cam strambat la piureul de legume dar dupa 4-5 lingurite l-a acceptat 

poze cu Andrei mai recente

- Fişiere ataşate
-
- andrei august.jpg (30.82 KiB) Vizualizat de 4299 ori
-
- andrei pe burtica.jpg (28.93 KiB) Vizualizat de 4299 ori
- alinaraluca2000
- Bucatar
- elena.elena
- Bucatar Sef
Thea ce maricel si dulce e Andrei, deja au trecut mai mult de 4 luni, parca mai ieri eram gravide si ingrijorate
A trecut vremea, avem si noi 4 luni , inca nu mancam pana pe la 6 decat laptic, dar crestem incet, incet dar sigur !Pupici de la noi!

- Fişiere ataşate
-
- Fetita mea dulce a implinit 4 luni!
- Eva la 4 luni.jpg (41.7 KiB) Vizualizat de 4304 ori
Înapoi la “Bucataria mamicilor”