Mamici si viitoare mamici insarcinate
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
mamicilor
vam mai spus eu mai am trei luni de zile pana o sa imi tin bebelu in brate dar......................... sa va spun sincer cu fiecare zi ce trece imi este mai multa teama e prima sarcina si nu vreau sa se intample nimik nici cu mine si nici cu bebe intrun cuvant imi este fricaaaaaaaaaa 

Re: mamicilor
fetelor mai am o intrebare trebuie sa ma inregistrez la spitalul care voi naste sau doar imi sun ginecologul in ziua cand incep contractiile sa o anunt ca ma duc la spital???????????nicolkiss scrie:vam mai spus eu mai am trei luni de zile pana o sa imi tin bebelu in brate dar......................... sa va spun sincer cu fiecare zi ce trece imi este mai multa teama e prima sarcina si nu vreau sa se intample nimik nici cu mine si nici cu bebe intrun cuvant imi este fricaaaaaaaaaa
Re: Bebe la orizont!
alinaraluca2000 scrie:albinuzza scrie:
Sarcina usuoara in continuare si daca nu ne mai auzim nastere usuoara (ca si eu pe al doilea l-am nascut cu 3 saptamani mai devreme).
Ai avut o presimtire Alina:)
Exact cu 3 saptamani mai devreme am nascut.Am nascut pe 4 iulie asa ca in fiecare an de ziua ei vor fi artificii in toata lumea.
Am o bebelusa de exceptie.La nastere , Diana a avut 3.280 kg si 50 cm.Deja am luat in greutate.
Este cuminte foc , mananca , face nani iar cand sta treaza nu plange , stam de vorba asa ca intre fete.
Am simtit ca asta este implinirea in viata.
- Fişiere ataşate
-
- Diana.jpg (22.79 KiB) Vizualizat de 3806 ori
- alinaraluca2000
- Bucatar
- alinaraluca2000
- Bucatar
nicolkiss scrie:felicitari e o scumpica sati traiasca eu nici acum nu stiu daca am fata sau baiatdar nu conteaza eu tot o sal
mult mult mult
Stai linistita ca va fi fata sau ca va fi baiat o sa fie viata ta.
Al doilea copil al nostru, sotul meu ar fi vrut sa fie fetita, iar cand am fost la ecograf si doctorul a zis ca este baiat (de fapt a zis vedeti acolo organul genital), in speranta ca totusi este fetita sotul meu a intrebat ca oare nu cumva ce vede el acolo este cordonul ombilical

Înapoi la “Bucataria mamicilor”