5 (cinci) kg ...

Deci: 1) trebuie sa arunc cantarul ... 2) trebuie sa continui ... 3) ma simt bine ... si asta conteaza cel mai mult

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
buna mary ma bucur pt tine ca ai reusit sa dai jos cateva kg ai putea sa mi dai si mie reteta de supa care ai facut o? ca eu am inceput o dieta pe baza de grape fruit dar nu pot sa o tinmary66 scrie:buna . ma numesc mary si de cateva zile am inceput o cura de slabire cu supa de varza . la inceputul curei aveam 79,5 kg la o inaltime de 1,53 m sper sa dea rezultate mai ales ca azi dimineata cand m-am cantarit aveam 74,6 kg .
buna vreau si yo sa tin o dieta tre sa slabesc pana la vara vreo 7 kg cine mai vrea sa tina cu mn dieta id meu:hol_silvia k sa ne motivam;)coryna scrie:Buna la toata lumea, sunt happy ca v-am descoperit.....![]()
Am 1.68 si 64 kg si trebuie sa slabesc!!!! Sunt mare.... mai ales ca acum un an aveam 53 kg,,,,,tin dieta disociata dar inca nu vad nimic(ziua 9)... oare trebuie sa astept sa se vada rezultatele? oricum nu ma las pana nu dau jos 10 kg...dar am nevoie de sustinere.....
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori