Varza murata cu afumatura si carne de rata

In aceasta zona alegem in fiecare luna cel mai bun bucatar.
Avatar utilizator
abetina
Incepator
Mesaje: 2
Membru din: 17/10/2015 08:04

Varza murata cu afumatura si carne de rata

Mesajde abetina » 10/02/2019 11:59

-1 varza murata,
-1 rata mare,
-500 gr.afumatura,
-1 morcov,
-1 bucata radacina de telina,
-3 cepe,
-ierburi aromate,(rozmarin,cimbru,oregano),
-2 linguri bulion de gogosari,
-1 litru apa,
-oala sub presiune.
Se portioneaza rata si se pune in oala, se pune si carnea afumata, tot portionata.
Se toaca morcovul, telina, ceapa si se pun peste carne, se adauga varza murata tocata, ierburile aromate, bulionul de gogosari si apa. Se pune capac si se fierbe circa o ora din momentul cand incepe sa fiarba. Se opreste focul, se lasa sa se racoreasca, apoi se poate deschide capacul. Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut fabuloasa!
Fişiere ataşate
dsc0026.jpg
dsc0026.jpg (203.03 KiB) Vizualizat de 327 ori
dsc0022.jpg
dsc0022.jpg (165.52 KiB) Vizualizat de 327 ori
dsc0021.jpg
dsc0021.jpg (192.45 KiB) Vizualizat de 327 ori
dsc0027.jpg
dsc0027.jpg (188.47 KiB) Vizualizat de 327 ori

Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori