Impreuna vom parcurge pasii ce trebuie urmati pentru a adauga o reteta postata in forum in Cartea de Bucate.
Pasul 1. - Deschidem reteta postata in forum.
Pasul 2. - Selectam reteta si dam Copy.
Pasul 3. - Sub avatarul fiecaruia exista mai multe optiuni printre care si optiunea de "Publica"(click pe aceasta optiune). Cu ajutorul acesteia, putem simplu sa publicam reteta in Cartea de Bucate. Folosind aceasta optiune, imaginile asociate retetei in forum se ataseaza direct in cartea de bucate.
Pasul 4. - Se deschide pagina cu formularul de propunere a retetei. Completam titlul retetei si categoria din care face parte aceasta.
Pasul 5. - La Ingrediente dam lipire (paste) retetei selectate si copiate din forum. La fel procedam si la rubrica Preparare. Vom fi atenti ca la rubrica ingrediente sa ramana doar partea ce se refera la cele necesare retetei (partea cu prepararea o vom selecta si apoi sterge). La rubrica preparare vom sterge ingredientele prin metoda mai sus amintita.
Pasul 6. - Mergem mai jos in pagina si putem observa ca imaginile au fost atasate automat la formularul de propunere a retetei in cartea de bucate. Acum vom da click pe "Propune Reteta".
Pasul 7. - Primim un mesaj prin care suntem instiintati ca reteta va aparea pe site, cartea de bucate dupa ce va fi verificata de catre un administrator. Ni se mai pune la indemana si optiunea de a vizualiza reteta salvata in sectiunea de aprobare (putem da click pe titlul retetei ce apare cu albastru si vizualizam forma in care va aparea reteta in cartea de bucate).
In Lista de asteptare putem vizualiza reteta trimisa spre aprobare.
Tutorial: Postare Reteta in Carte de Bucate
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, Moderatori
Tutorial: Postare Reteta in Carte de Bucate
- Fişiere ataşate
-
- selectam reteta 8a.jpg (84.36 KiB) Vizualizat de 11119 ori
-
- reteta in lista de asteptare 1.jpg (95.53 KiB) Vizualizat de 11120 ori
-
- mesaj 2.jpg (78.99 KiB) Vizualizat de 11120 ori
-
- poze si propune reteta 3.jpg (73.3 KiB) Vizualizat de 11120 ori
-
- ingrediente , preparare 4.jpg (76.03 KiB) Vizualizat de 11120 ori
-
- completare titlu ,categ 5.jpg (89.85 KiB) Vizualizat de 11120 ori
-
- publica 6.jpg (89.29 KiB) Vizualizat de 11120 ori
-
- select si Copy 7.jpg (93.36 KiB) Vizualizat de 11120 ori
-
- Bucatar in devenire
Leila, daca esti draguta, poti sa-mi arati si cum se modifica pozele, la dim care trebuie, pentru ca am incercat pina acum in pixia, paint si in picasa, si nu reusesc..........tu explici bine, daca nici acum nu reusesc inseamna ca are ceva leptopul meu, deci nu pot sa modific pozele pe care le am in memorie

-
- Bucatar in devenire
ratatouille scrie:Leila, daca esti draguta, poti sa-mi arati si cum se modifica pozele, la dim care trebuie, pentru ca am incercat pina acum in pixia, paint si in picasa, si nu reusesc..........tu explici bine, daca nici acum nu reusesc inseamna ca are ceva leptopul meu, deci nu pot sa modific pozele pe care le am in memorie![]()
descarca Photoscape si te indrum

... se pare ca nu am postat unde trebuia
http://www.reteteculinare.ro/forum/post ... ml#107911/
ma miram eu sa dispara asa, pur si simplu
Acuma... tot trebuie sa ma scoti din incurcatura
Poti muta tu subiectul sau deschid eu altul la dulciuri?

http://www.reteteculinare.ro/forum/post ... ml#107911/
ma miram eu sa dispara asa, pur si simplu

Acuma... tot trebuie sa ma scoti din incurcatura

Poti muta tu subiectul sau deschid eu altul la dulciuri?

Înapoi la “Sugestii si reclamatii”