Traditional, haios si...neasteptat de gustos

Este un loc in care te duci sa mananci de fiecare data cu placere? Exista un fel de mancare pe care il comanzi mereu in acel loc? Impartaseste aceste date celor care vor sa incerce mancaruri excelente fara a face efortul de a le gati singuri.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

lobby
Incepator
Mesaje: 5
Membru din: 22/09/2010 07:45

Traditional, haios si...neasteptat de gustos

Mesajde lobby » 07/10/2010 06:24

Super haios si super gustos restaurant. Am fost la o petrecere privata, dar merge si pentru o nunta mica.(Sau un "botez, o pomana sau divort" ca sa citez chiar din prezentarea pe care si-o fac)
La Piata Muncii, se numeste La Piciorul porcului, meniul este romanesc si deosebit in acelasi timp. Au Meniu Porcesc, Meniu Anti-porc (cu o sectiune Vita si fiul) si Meniu special pentru copii (cu pret fix si evident de pui).
Si o mica terasa si fara probleme cu parcarea. 
Ca sa nu mai bat campii foarte mult aici duce-ti-va pe site: www.lapiciorulporcului.ro ca au si preturi (mai mult decat rezonabila) puse la meniu.

jurnalul
Incepator
Mesaje: 2
Membru din: 09/11/2010 08:01

Am fost si eu

Mesajde jurnalul » 09/11/2010 08:24

Eu sunt innebunita dupa mancarea de la "La piciorul porcului" de langa spitalul Victor Babes. Bucatarul e genial, cel care a facut meniul inspirat, site-ul e si el asortat cu atmosfera, preturile corecte iar portiile uriase.Mergeti si incercati coaste de porc in bere servite cu hrean, iar daca nu sunteti prieteni cu porcul (au sectiune speciala de vita&fiul, sau oratanii, ....)comandati cotlete de berbecut sau muschi de vita cu rozmarin.

happyastrid
Incepator
Mesaje: 7
Membru din: 21/09/2010 12:38

Revelion "in oras"

Mesajde happyastrid » 10/12/2010 12:16

Despre restaurantul asta pe care sunt foarte mandra ca l-am descoperit , cred ca am mai scris. Dar, pentru ca nu am mai fost de curand din motive de job in deplasare, m-am gandit sa trec sa vad ce pregatesc de Revelion.
Si am gasit ((cum ma asteptam) o oferta de 300 RON de persoana (decent, mi s-a parut mai ales la meniul care ma face sa salivez si acum), citez din memorie: pate de rata pe portocale, medalion de pui cu fructe, prosciuto cu pepene galben, tarta cu creveti, ceva pastrav nu stiu cum, piept de curcam pe varza, coaste de porc (ca totusi e La Piciorul Porcului), fructe, alune, tort si open bar (aici erau mai multe insirate, am retinut ceva wiski, gin, vodca, martini sau cinzano, nu mai stiu, in fine, vin, sampanie, sucuri, apa....)

Imi ploua in gura.


Înapoi la “Restaurante preferate”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori