Tocana de rata in oala sub presiune

In aceasta zona alegem in fiecare luna cel mai bun bucatar.
Avatar utilizator
abetina
Incepator
Mesaje: 2
Membru din: 17/10/2015 08:04

Tocana de rata in oala sub presiune

Mesajde abetina » 10/04/2018 08:11

-o rata gotica de curte,
-4 morcovi,
-4 cepe,
-1 radacina de pastranac,
-1 radacina de patrunjel,
-1 radacina de telina mare,
-500 gr,rosii taiate cubulete,
-500 ml.bulion de gogosari pregatiti in casa,
-1 lingurita boabe piper,
-2 foi de dafin,
-1 lingura rasa de sare,
-1 l.apa.
-Se portioneaza rata si se pune in oala sub presiune,se adauga toatele legumele tocate,sare,foi de dafin,boabe de piper,apa si se fierbe pe ochiul mic la argaz pret de circa o ora din momentul cand incepe sa faca zgomot oala.Se lasa sa se raceasca si abia dupa aceea se deschide oala.In oala se va gasi un deliciu culinar.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

Fişiere ataşate
dsc0009.jpg
dsc0009.jpg (255.11 KiB) Vizualizat de 263 ori
dsc0002.jpg
dsc0002.jpg (234.33 KiB) Vizualizat de 263 ori
dsc0017.jpg
dsc0017.jpg (182.94 KiB) Vizualizat de 263 ori

Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori