fetelor am revenit! va era dor de mine?eu sincer va spun ca am stat numai cu gandul la voi.am avut un concediu minunat ,dar prelungit.in speranta ca nu ati uitat de mine va salut pe toti si ma grabesc sa recuperez toate retetele pe care nu am avut timp sa le citesc.
trebuie sa fac o precizare,in fotografiia cu baietii mei nu sunt eu ,ci d-na invatatoare.pe curand.
surpriza!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
- michellesanda
- Incepator
Re: surpriza!!!!!!!!!!!!!!!
elenaddd scrie:fetelor am revenit! va era dor de mine?eu sincer va spun ca am stat numai cu gandul la voi.am avut un concediu minunat ,dar prelungit.in speranta ca nu ati uitat de mine va salut pe toti si ma grabesc sa recuperez toate retetele pe care nu am avut timp sa le citesc.
trebuie sa fac o precizare,in fotografiia cu baietii mei nu sunt eu ,ci d-na invatatoare.pe curand.
Bine ai revenit

Despre care fotografie e vorba? Ai postat pe undeva fotografi?
salutare tuturor
draga adry,in subiectul ,,hai sa ne cunoastem 8'' am postat o fotografie cu cei 2 baieti ai mei,dar langa ei se afla invatatoarea lor ,nicidecum eu.(mi-ar place mie sa fiu ca ea!!!!!)
salutare tuturor
am fost nevoita sa dispar pe undeva prin zona moldovei la o nunta(in bacau),apoi mi s-a oferit o plimbare in Italia(nu ca ar fi pentru prima data),dar n-am ratat-o.Cat priveste copiii mei nu sunt gemeni.E o diferenta intre ei de un an si patru luni.Acum sunt in clasa a treia si clasa a patra ,dar va spun (fara sa ma laud),ca ma mandresc cu ei!
Înapoi la “Mesaj de bun venit”