Supa crema de dovleac copt

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

gaby_d
Incepator
Mesaje: 28
Membru din: 06/04/2015 07:46

Supa crema de dovleac copt

Mesajde gaby_d » 17/03/2016 05:52

un dovleac butternut (puteti folosi si altfel)
lapte de soia
sare
piper
ulei
cimbru
ierburi aromate
4-5 catei usturoi
putin ulei
<br/><br/> Spala si taie dovleacul in 4 (cu tot cu coaja).
Pregateste o tava, pune in ea hartie pentru copt si pune bucatile de dovleac.
Presara peste ele sare, piper, cimbru si stropeste-le cu ulei.
Pune si usturoiul (nedecojit)
Acopera tava cu folie de aluminiu si da-o la cuptor pentru 30 minute la 190 grade. Dupa cele 30 minute scoate folia si lasa dovleacul sa se coaca pana devine moale.
Scoate tava din cuptor si lasa dovleacul sa se racoreasca.
Cu ajutorul unei linguri scoate miezul dovleacului si pune-l in vasul blenderului Oster.
Adauga ierburi aromate, miezul usturoiului copt, lapte de soia si sare (daca mai este necesar). Porneste blenderul si paseaza totul pana la omogenizarea completa.
Serveste supa fierbinte, decorand-o dupa preferinta. <br/><br/>
Fişiere ataşate
supa_r.jpg
supa_r.jpg (39.62 KiB) Vizualizat de 896 ori
cats.jpg
cats.jpg (64.63 KiB) Vizualizat de 896 ori
supa_crema.jpg
supa_crema.jpg (52.62 KiB) Vizualizat de 896 ori

Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 9 vizitatori