Supa crema de broccoli cu chipsuri de cartofi violeti

Ati renuntat la carne, iar retetele vegetariene pe care le cunoasteti sunt cu mult mai gustoase decat cele cu carne? Aici va puteti Împartasi cunostintele in materie de mâncaruri vegetariene si puteti sublinia meritele acestui tip de alimentatie.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Mesajde biaskitchen » 26/02/2014 08:02

crista scrie:Bia am facut supa crema ( in fine eu o fac mai crema groasa ca asa imi place ) dare absolut minunata cu turmeric :buuun: :buuun: :buuun: :buuun:

n-am pus curry ca nu-i place lui F dar am pus piper macinat proaspat ca asa ne bombardeaza astia cu informatia : turmeric impreuna cu piper =))

ma duc la ce-am gatit sa pun poza



Crista, ma bucur mult ca ti-a placut combinatia cu turneric.Eu o folosesc la toate supele crema, aceste ingrediente dau o aroma minunata, asa cum ai spus.Cred ca a iesit minunata si cu piper.
Multumesc pt ca ai avut incredere sa incerci reteta mea.
:master: :love: :master:

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Mesajde biaskitchen » 26/02/2014 08:11

pupi scrie:Bia, imi place si mie supa crema de broccoli, o pregatesc si eu dar intr-o variata mai calorica....cu siguranta am sa incerc reteta asta( eu am si branza si frisca nebautta in reteta mea).Imi place idea cu cartofii.....dar de ce doar 100 grade ai cuptorul??/nu e prea mica temperatura???se coc cartofii ??/ :? :? ....mersiii :hug:


Pupi, ai dreptate supele crema se fac in mod traditiona cu smantana sau branza cremoasa.Poti sa folosesti reteta in zilele de post.
La 100 grade se coc cartofii pt ca feliile sunt taiate foarte subtiri(le-am taiat cu robotul).
Cuptorul meu merge pana la 240 grade dar pe cat posibil incerc a nu depasesc 100 grade la majoritatea retetelor (o sa scriu o postare pe tema "temperatura la care gatim").


:flower: :love: :flower:

Avatar utilizator
alejoe
Bucatar de elita
Mesaje: 3679
Membru din: 03/05/2012 09:17
Localitate: BRASOV , ROM

Mesajde alejoe » 26/02/2014 09:06

Imi plac cremele dar inca nu am ajuns sa le fac spre rusinea mea :( :( dar retetele sunt salvate =D> =D> :master:
claudia

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Mesajde biaskitchen » 26/02/2014 10:33

alejoe scrie:Imi plac cremele dar inca nu am ajuns sa le fac spre rusinea mea :( :( dar retetele sunt salvate =D> =D> :master:


Multumesc!
Claudia, sunt niste retete super rapide.
:flower: :flower: :flower:

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 27/02/2014 01:36

Mie imi plac aromele si culoarea data preparatelor de turmeric si curry...Eu le trag putin in tigaie cu cativa picuri de ulei, doar cat sa-si lase aromele si sa intensific culoarea...Ce pofta mi-ai facut cu acesta supa crema, mai ales ca ador broccoli :buuun:
Grozava idee cu cipsurile din cartofi mov :master: :master: :master:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Mesajde biaskitchen » 27/02/2014 09:27

lucia_bp scrie:Mie imi plac aromele si culoarea data preparatelor de turmeric si curry...Eu le trag putin in tigaie cu cativa picuri de ulei, doar cat sa-si lase aromele si sa intensific culoarea...Ce pofta mi-ai facut cu acesta supa crema, mai ales ca ador broccoli :buuun:
Grozava idee cu cipsurile din cartofi mov :master: :master: :master:

:hug: :hug: :hug:


Lucia, multumesc pentru aprecieri!
:love: :flower: :love:


Înapoi la “Bucatarie vegetariana”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator