Supa crema cu perisoare de pui

In aceasta zona alegem in fiecare luna cea mai bune reteta.

Moderatori: Nally, adi, kia, adinush

Avatar utilizator
anisoara67
Bucatar in devenire
Mesaje: 554
Membru din: 18/10/2009 01:56
Localitate: Cernavoda

Supa crema cu perisoare de pui

Mesajde anisoara67 » 22/08/2018 10:19

2 cartofi mari
2 morcovi
1 pastarnac
1 radacina de patrunjel
o bucatica de telina
sare
o ceasca de supa concentrata de pui
ulei de masline
patrunjel verde
200 g carne tocata de pui
1 galbenus de ou

Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa de pui, adaugand apa daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, un praf de sare. Perisoarele se pregatesc amestecand carnea cu galbenusul, un praf de sare, un pic de patrunjel tocat fin. Se adauga in supa cand zarzavatul este aproape fiert.

Dupa 10-15 minute se opreste focul si se scurge cu grija supa, se scot perisoarele pe o farfurie. Se da la blender zarzavatul, iar piureul se subtiaza cu supa ramasa pana ajunge la consistenta potrivita.
Se da la blender verdeata tocata cu un pic de ulei de masline si un pic de sare.
Se serveste supa decorata cu perisoare si pasta de patrunjel.

Este delicioasa!


Fişiere ataşate
dsc00422.jpg
dsc00422.jpg (3.78 MiB) Vizualizat de 265 ori
dsc00425.jpg
dsc00425.jpg (3.81 MiB) Vizualizat de 265 ori
dsc00403.jpg
dsc00403.jpg (4.86 MiB) Vizualizat de 265 ori
dsc00404.jpg
dsc00404.jpg (4.42 MiB) Vizualizat de 265 ori
anisoara

Înapoi la “Concurs - Reteta Lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori