Spaghetti cu sos ragu de pui si parmezan

Bucataria este o enigma pentru voi, dar sunt totusi cateva mancaruri care va reusesc neconditionat? Sau sunteti expert(a) in ale bucatariei, dar timpul va forteaza sa va limitati la mancaruri gatite usor si rapid? Veniti in ajutorul celor ca voi prezentand aici reusitele voastre rapide.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

madi_marin
Incepator
Mesaje: 0
Membru din: 06/11/2015 11:46

Spaghetti cu sos ragu de pui si parmezan

Mesajde madi_marin » 30/07/2017 10:55

2 pulpe de pui
200 g spaghetti
2 fire de ceapă verde
1 morcov
1 ceşcuţă de vin roşu
1 căţel de usturoi
1 conservă de pulpă de roşii
sare
piper
parmezan ras
1 lingură de ulei
Pulpele de pui se pun la fiert, în apă rece.

Când sunt gata, se scot la răcit, iar în supa obţinută se pun pastele la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Uleiul se încălzeşte şi în el se călesc rapid usturoiul, cepele tocate şi morcovul ras pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Se adaugă carnea curăţată de pe oase şi mărunţită bine, vinul, conserva de pulpă de roşii, sare şi piper după gust.

Se lasă să scadă puţin sosul şi să se întrepătrundă aromele.

Se adaugă spaghetele fierte peste sos, se amestecă şi se servesc imediat cu parmezan ras deasupra.

Poftă bună!
Fişiere ataşate
ssr-22.jpg
ssr-22.jpg (110.83 KiB) Vizualizat de 824 ori

Înapoi la “Usor de gatit”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator