un pachet de spaghete,
un piept de pui dezosat,
2-3 lg ulei,
1 ceapa alba,
750 ml bulion,
1 lg faina,
sare,
piper,
zahar,
oregano,
cascaval
<br/><br/> Se pun la fiert spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se strecoara si se dau sub un jet de apa rece. Se asa sa se scurga.
In timp ce se fierb pastele, se prepara sosul.
Pieptul de pui se spala si se sterge. Se taie cubulete mici. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si se adauga pieptul de pui. Se lasa sa se caleasca pana se albeste carnea si intra usot furculita in carne. Se presara putina sare si se mai lasa putin.
Ceapa se taie marunt si se pune peste carne. Se lasa la calit timp de 3-4 minute, se presara faina si se amesteca. Se toarna la inceput cate putin din bulion si se amesteca continuu, apoi se toarna tot bulionul. Se lasa sa dea cateva clocote. Se condimenteaza dupa gust iar la final se adauga oregano. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa cateva minute.
Se aseaza in farfurii pastele, iar deasupra se toarna sosul. Se rade deasupra cascaval si se serveste.
Pofta buna! <br/><br/> Se servesc imediat dupa preparare.
Spaghete cu piept de pui in sos de rosii
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
- mirela0911
- Incepator
- Mesaje: 25
- Membru din: 29/11/2015 05:36
- Localitate: Tg-Mures
Spaghete cu piept de pui in sos de rosii
- Fişiere ataşate
-
- 20160214_153507.jpg (83.26 KiB) Vizualizat de 2865 ori
-
- 20160214_150004.jpg (62.76 KiB) Vizualizat de 2865 ori
-
- 20160214_144733.jpg (65.42 KiB) Vizualizat de 2865 ori
-
- 20160214_153448.jpg (82.6 KiB) Vizualizat de 2865 ori
mirela0911
- mikirafaela
- Bucatar de elita
- Mesaje: 2795
- Membru din: 19/01/2013 05:58
Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 14 vizitatori