Snitele in crusta de cartofi

Bucataria este o enigma pentru voi, dar sunt totusi cateva mancaruri care va reusesc neconditionat? Sau sunteti expert(a) in ale bucatariei, dar timpul va forteaza sa va limitati la mancaruri gatite usor si rapid? Veniti in ajutorul celor ca voi prezentand aici reusitele voastre rapide.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

madi_marin
Incepator
Mesaje: 0
Membru din: 06/11/2015 11:46

Snitele in crusta de cartofi

Mesajde madi_marin » 30/10/2017 06:34

1 piept mare de pui dezosat
2 ouă
4 linguri cu făină
4 cartofi potriviţi
200 g smântână
pătrunjel tocat
chimen măcinat
boia dulce
boia iute
sare
piper
făină
ulei pentru prăjit
Se porţionează pieptul de pui. Bucăţile de carne se presară cu sare şi piper.

Cartofii se curăţă, se spală, apoi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se scurg de surplusul de suc. Se pune răzătura într-un castron, se adaugă ouăle, făina, smântâna, sare, piper, boia şi dulce şi un praf de boai iute, pătrunjel tocat şi praf de chimen. Se amestecă totul foarte bine.

Se pune ulei mai mult la încins. Bucăţile de carne se dau prin făină, se scutură de surplus, apoi se dau prin compoziţia pregătită înainte. Se prăjesc la foc potrivit pe ambele părţi până se rumenesc frumos.

Sunt foarte bune şi calde şi reci şi cu garnitura şi fără.

Poftă bună!
Fişiere ataşate
sc-11.jpg
sc-11.jpg (70.12 KiB) Vizualizat de 1147 ori

Înapoi la “Usor de gatit”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori