Snitele de pui

Bucataria este o enigma pentru voi, dar sunt totusi cateva mancaruri care va reusesc neconditionat? Sau sunteti expert(a) in ale bucatariei, dar timpul va forteaza sa va limitati la mancaruri gatite usor si rapid? Veniti in ajutorul celor ca voi prezentand aici reusitele voastre rapide.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
Nally
Bucatar
Mesaje: 1376
Membru din: 28/09/2005 01:57
Localitate: Bucuresti
Contact:

Snitele de pui

Mesajde Nally » 12/12/2005 10:53

Avem nevoie:

1 piept de pui
2 oua
2 lingurite de mustar dulce
Sare, piper, marar
Faina

Se taie pieptul de pui si se bate cu ciocanul de snitel. Se amesteca ouale cu cu mustarul sarea piperul, mararul . Se adauga faina cat sa iasa ca o smantana mai groasa! Se dau bucatile de pui prin faina si apoi prin compozitia pregatita si se prajesc in ulei incins pana prind o culoare aurie!

:)
Fişiere ataşate
snitele-de-pui.jpg
snitele-de-pui.jpg (24.71 KiB) Vizualizat de 88753 ori

andrei
Moderator
Mesaje: 862
Membru din: 26/06/2005 11:56

Mesajde andrei » 12/12/2005 10:57

Si zici ca ies bune si cu mustar in compozitie ? N-am incercat niciodata.

Avatar utilizator
Nally
Bucatar
Mesaje: 1376
Membru din: 28/09/2005 01:57
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Nally » 12/12/2005 11:00

Ies foarte bune! Acum se poate pune si mustar iute sau dupa gustul fiecaruia! Eu il mai am si pe mandrul cel mic si nu gatesc prea codimentat! :wink:

bertha
Incepator
Mesaje: 206
Membru din: 28/10/2005 11:21
Localitate: Craiova/Bucuresti

Mesajde bertha » 12/12/2005 11:06

Nici eu n-am incercat cu mustar in compozitie. Eu le dau prin pesmet, apoi prin ou si iarasi prin pesmet. In oua pun delikat si piper. Se consuma mai multe oua dar sunt delicioase.
O sa incerc si cu mustar. :)

ioanabr
Incepator
Mesaje: 56
Membru din: 09/08/2005 03:58
Localitate: Braila

Mesajde ioanabr » 12/12/2005 10:37

Sunt delicioase cele cu pesmet. Mie imi plac mai mult decat cele cu ou si faina dar , sa va spun drept, cu mustar nu am incercat inca. Am sa va zpun dupa pe care le prefer :)

dana
Incepator
Mesaje: 31
Membru din: 14/12/2005 12:12

Mesajde dana » 19/12/2005 11:43

Si eu fac snitele tot cu pesmet..si am sa incerc sa pun si mustar, nu am facut niciodata..sper sa manace sotul meu, caci imediat isi da seama cand am schimbat cate ceva la mancare... :roll:
Dana

Avatar utilizator
miha1950
Bucatar Sef
Mesaje: 1845
Membru din: 14/12/2005 10:54
Localitate: Maramures
Contact:

Mesajde miha1950 » 20/12/2005 12:05

Si eu le fac tot cu faina, dar bat albusurile spuma, pun sare, un varf de cutit de praf de copt,galbenusurile si faina.Voi pune cu prima ocazie si mustar.Si daca tot a venit vorba de o intrebuintare mai putin obisnuita a mustarului: eu pun o lingurita si in mujdei: frec usturoiul presat cu sare, boia, mustar si picur ulei.Dupa ce a capatat consistenta unei maioneze pun apa minerala.

Avatar utilizator
Nally
Bucatar
Mesaje: 1376
Membru din: 28/09/2005 01:57
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Nally » 20/12/2005 09:14

Miha :pup: nu ma gandeam sa pun si in mujdei! Cu prima ocazie probez! Suntem innebuniti si dupa mancarurile care sunt servite cu mujdei! :)

andrei
Moderator
Mesaje: 862
Membru din: 26/06/2005 11:56

Mesajde andrei » 20/12/2005 09:19

Si noi suntem cu mujdeiul. Din nefericire nu prea poti sa-l mananci in alta zi decat sambata ( ca sa se duca pana luni dimineata la munca :) ) sau seara. Oricum, e super sanatos si in orice-l folosesti , da un gust excelent.

Avatar utilizator
sibel
Incepator
Mesaje: 30
Membru din: 07/01/2006 01:53
Localitate: Bucuresti

Mesajde sibel » 31/01/2006 04:15

stiti cum fac eu snitele???? dupa ce le dau prin ou si faina, le trec si prin fulgi de porumb pe care i-am faramitat si iese totul super crocant....iar pe langa condimente mai pun si sos de soia si las carnea la frigider cateva ore.


Înapoi la “Usor de gatit”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori