Sfecla rosie conservata

Ati renuntat la carne, iar retetele vegetariene pe care le cunoasteti sunt cu mult mai gustoase decat cele cu carne? Aici va puteti Împartasi cunostintele in materie de mâncaruri vegetariene si puteti sublinia meritele acestui tip de alimentatie.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
stefy
Bucatar
Mesaje: 1179
Membru din: 12/08/2007 05:23
Localitate: genova

Sfecla rosie conservata

Mesajde stefy » 11/10/2008 07:47

Sfecla rosie
sare
otet
zahar
Se spala bine sfecla se da lacuptor si lasam sa se coaca bine
Cand e gata o curatam de coaja,dam sfecla pe razatoare si punem sare,zahar si otet dupa gust.
Amestecam bine si punem la borcane.
O parte le-am amestecat si cu crema de hrean.
Fişiere ataşate
sfecla la borcan.jpg
sfecla la borcan.jpg (36.78 KiB) Vizualizat de 14232 ori
rasa pe razatoare.jpg
rasa pe razatoare.jpg (55.9 KiB) Vizualizat de 14232 ori
sfecla coapta la cuptor.jpg
sfecla coapta la cuptor.jpg (36.7 KiB) Vizualizat de 14232 ori
sfecla rosie.jpg
sfecla rosie.jpg (42.66 KiB) Vizualizat de 14232 ori
[img]http://
"Nu merita sa plangi pentru nimeni,iar cei care merita nu te vor face sa plangi"

Avatar utilizator
5august
Bucatar
Mesaje: 861
Membru din: 13/11/2006 11:16
Localitate: Turda

Mesajde 5august » 11/10/2008 09:00

E foarte buna sfecla asa.Eu pun si seminte de chimen in plus si hreanul simplu,ras pe razatoare. :flower:

Avatar utilizator
stefy
Bucatar
Mesaje: 1179
Membru din: 12/08/2007 05:23
Localitate: genova

Mesajde stefy » 11/10/2008 10:00

Foarte gustoasa intr-adevar,am facut si 3 borcane amestecate cu hrean :hug:
[img]http://

"Nu merita sa plangi pentru nimeni,iar cei care merita nu te vor face sa plangi"

Avatar utilizator
TINA An
Bucatar
Mesaje: 711
Membru din: 26/12/2007 12:24
Localitate: ORADEA

Mesajde TINA An » 12/10/2008 03:27

eu fierb sfecla, nu stiam de aceasta varianta dar o voi incerca mai ales cea cu hrean :flower: :flower: :flower:

Avatar utilizator
Micul
Bucatar
Mesaje: 947
Membru din: 21/03/2008 12:50
Localitate: Iasi

Mesajde Micul » 13/10/2008 08:42

Si mama mea face la fel cu tine Tina. :flower:
" Cine calca si din greseala pe partia de schi, sa nu se mire daca va aluneca."

Avatar utilizator
stefy
Bucatar
Mesaje: 1179
Membru din: 12/08/2007 05:23
Localitate: genova

Mesajde stefy » 13/10/2008 12:42

Tina eu am gasit reteta pe internet,dar parerea mea e ca la fierbere isi pierde din gust :hug:
[img]http://

"Nu merita sa plangi pentru nimeni,iar cei care merita nu te vor face sa plangi"

lilianacostache
Bucatar in devenire
Mesaje: 620
Membru din: 01/08/2008 07:59
Localitate: Ploiesti
Contact:

Mesajde lilianacostache » 13/10/2008 12:50

Pentru mancat pe loc eu dau sfecla prin razatoarea mica, la fel si hreanul, pun putin otet, ulei, ceapa julien, sare si piper si o mana generoasa de seminte de floarea soarelui decojite. Merge alaturi de sandwichuri din paine de secara cu branza dulce :buuun:
Bucataria salveaza Romania!

http://vorbalilianei.blogspot.com/

Avatar utilizator
stefy
Bucatar
Mesaje: 1179
Membru din: 12/08/2007 05:23
Localitate: genova

Mesajde stefy » 13/10/2008 01:07

Ce bine suna rete ta liliana e de incercat :roll:
[img]http://

"Nu merita sa plangi pentru nimeni,iar cei care merita nu te vor face sa plangi"

Avatar utilizator
LORY
Bucatar de elita
Mesaje: 2231
Membru din: 26/03/2007 03:25
Localitate: Barlad
Contact:

Mesajde LORY » 13/10/2008 01:29

nu am pus niciodata sfecla la borcan...dar am mancat cumparata si mi-a placut mult...asa ca sigur am sa fac si eu aceasta reteta
=D> :flower:
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."


Bucataresele Vesele

Avatar utilizator
stefy
Bucatar
Mesaje: 1179
Membru din: 12/08/2007 05:23
Localitate: genova

Mesajde stefy » 13/10/2008 03:00

E buna si foarte sanatoasa,dar reteta de mai sus a Lilianei merita incercata :) dar zice ca nu pentru conservat :flower:
Lory :flower: :hug:
[img]http://

"Nu merita sa plangi pentru nimeni,iar cei care merita nu te vor face sa plangi"


Înapoi la “Bucatarie vegetariana”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori