2 pulpe de pui dezosate
2 ardei graÅŸi
2 roÅŸii
4 căţei de usturoi
sare
piper
mărar
ardei iute
ulei
Pulpele dezosate se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper şi se pun pe grătar. Tot pe grătar se coc şi ardeii şi roşiile.
Se prepară saramura din apă fiartă, usturoi tocat, ardeii şi roşiile coapte şi tocate, sare, piper şi ardei iute. Se pune şi carnea şi se lasă la odihnit ca toate aromele să se întrepătrundă.
Saramura se serveşte caldă cu mămaliguţă şi ardei iute.
Poftă bună!
Saramura de pui
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
-
- Incepator
- Mesaje: 0
- Membru din: 06/11/2015 11:46
Saramura de pui
- Fişiere ataşate
-
- sp-3.jpg (89.04 KiB) Vizualizat de 2019 ori
-
- sp-11.jpg (76.5 KiB) Vizualizat de 2019 ori
-
- sp-2.jpg (83.96 KiB) Vizualizat de 2019 ori
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 13 vizitatori