salutari la toata lumea

Aici putem sa ne cunoastem. Cu ce va ocupati ce varsta aveti, hobiuri, familie, poze, unde locuiti.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Ioana
Bucatar Sef
Mesaje: 1700
Membru din: 15/11/2005 03:44
Localitate: Cluj-Napoca

Mesajde Ioana » 04/03/2006 10:28

ei cara, diploma nu e o garantie bineinteles, dar e mai mult decat am facut eu. :)

oricum mie personal mi-ar place sa fac un asemenea curs. nu pentru diploma, doar pentru mine.

Avatar utilizator
sharky
Incepator
Mesaje: 33
Membru din: 15/01/2006 10:31
Localitate: galati

Mesajde sharky » 04/03/2006 10:31

da e interesant sa faci asa ceva dar eu l-am facut pentru ca vreau sa ma axez pe meseria asta si diploma este recunoscute si inafara dar dupa ce il termin pe asta vreau sa mai fac un de specializare :D
sharkys

Avatar utilizator
Nally
Bucatar
Mesaje: 1376
Membru din: 28/09/2005 01:57
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Nally » 04/03/2006 05:36

Specializare pe ce? :)

Avatar utilizator
sharky
Incepator
Mesaje: 33
Membru din: 15/01/2006 10:31
Localitate: galati

Mesajde sharky » 04/03/2006 05:43

Nally scrie:Specializare pe ce? :)


specializare adik e un curs de vreo 6 sapt care de obicei se face infara sau si in tara si inveti din bucataria altor( francezi, italieni, etc ) la asa ceva se refera specializarea :D
te-am lamurit nally??
sharkys

Avatar utilizator
Nally
Bucatar
Mesaje: 1376
Membru din: 28/09/2005 01:57
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Nally » 04/03/2006 05:53

Da mey! 8)

Nu stiam pe ce teaxezi ...cofetarie-patiserie...sau, asa cum ai spus, pe bucatarie internationala! :peace:

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4260
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 04/03/2006 05:56

deci eu daca ma duc la "specializare"...in loc sa ma "specializez" in clantze..o sa ma specializez in "bucatarie internationala"?? e de la sine inteles? =))

no offence: esti imprecis

andrei
Moderator
Mesaje: 862
Membru din: 26/06/2005 11:56

Mesajde andrei » 04/03/2006 06:06

Problema cu diplomele e cam dificila. Eu cred ca talentul de bucatar nu apare odata cu acesta diploma dar nici nu dispare in urma cursurilor. Ca orice lucru pe care-l faci in viatza si in care pui suflet , te ajuta .
Spor la bucatarie si la examen :)

Avatar utilizator
sharky
Incepator
Mesaje: 33
Membru din: 15/01/2006 10:31
Localitate: galati

Mesajde sharky » 04/03/2006 06:22

draga nally nu ai inteles am zis ca e specializare in sensul ca dobandesti cunsotinte despre acele regiuni nu am ca ma axez pe bucatarie internationala ai inteles gresit doara pentru anumite cunostinte

SI nu sunt imprecis :x ( asta pentru cara)
sharkys

Avatar utilizator
sharky
Incepator
Mesaje: 33
Membru din: 15/01/2006 10:31
Localitate: galati

Mesajde sharky » 04/03/2006 06:24

andrei scrie:Problema cu diplomele e cam dificila. Eu cred ca talentul de bucatar nu apare odata cu acesta diploma dar nici nu dispare in urma cursurilor. Ca orice lucru pe care-l faci in viatza si in care pui suflet , te ajuta .
Spor la bucatarie si la examen :)


sunt de acord cu tine dar eu fac cursul asta pentru ca imi plaec si miar placea sa practic meseria si nu te angajeaza nimeni fara o diploma sunteti de acord cu mine????
sharkys

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 04/03/2006 06:55

eu astept cu nerabdare oaresce reteta invatata la cursul pe care il frecventezi!
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede


Înapoi la “Mesaj de bun venit”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori