Rulada de Soia Umpluta

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
Leila
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 5215
Membru din: 15/02/2007 10:25

Rulada de Soia Umpluta

Mesajde Leila » 23/02/2010 04:51

Ingrediente compozitie rulada:

300 gr Soia granule
120 gr faina alba
4-5 catei usturoi
50 ml apa minerala
50 ml ulei
sare, piper macinat
cimbru

Ingrediente umplutura:

1 pateu vegetal Mandy
orez cu ciuperci (Aici reteta )
1- ardei kapia (e bun si ardeiul gras)
1 dovlecel (pot si 2 eu doar unul am avut )
sare, piper alb dupa gust
patunjel verde proaspat sau uscat


Preparare :

Punem granulele de soia la fiert in apa cu sare timp de 30 minute. Strecuram si lasam la scurs dupa care stoarcem intre maini soia sa iasa bine apa .
Soia stoarsa o asezam intr-un vas ,adaugam cei 120 gr faina , usturoiul pisat( usturoi puteti adauga mai mult sau mai putin dupa gustul fiecaruia) , sare , piper si cimbru. Amestecam pana se omogenizeaza totul, apoi treptat continuand amestecarea adaugam 50 ml apa minerala si 50 ml ulei pana se incorporeaza totul. Trebuie sa obtinem un amestec omogen.

Pateul il amestecam cu orezul preparat ca in reteta de mai sus condimentam cu sare, piper alb , patrunjel verde tocat .Intindem o folie de aluminiu pe care il ungem cu un strop de ulei si intindem pe ea compozitia de soia . Peste compozitie asezam umplutura de pateu cu orez si ciuperci. Peste aceasta umplutura asezam alternativ fasii de ardei kapia si dovlecel. Rulam folia in asa fel incat sa obtinem o rulada apoi o asezam intr-o tava de chec . Dedesubttul ruladei turnam 50 ml apa apoi dam tava la cuptorul preincalzit pebtru aproximativ 10 minute la foc mare. Desfacem apoi folia (dupa ce apa s-a evaporat ) si o lasam sa coaca mai departe stropind deasupra rulada cu un pic de ulei pana prinde deasupra o crusta maro aurie. In acest moment scoatem rulada din cuptor , o lasam sa se racoreasca apoi o putem felia si servi .

Pofta Buna !
Fişiere ataşate
DSCN2201.JPG
DSCN2201.JPG (73.55 KiB) Vizualizat de 2654 ori
DSCN2209.JPG
DSCN2209.JPG (82.49 KiB) Vizualizat de 2654 ori
DSCN2120.JPG
DSCN2120.JPG (55.05 KiB) Vizualizat de 2654 ori
DSCN2119.JPG
DSCN2119.JPG (90.94 KiB) Vizualizat de 2654 ori
DSCN2117.JPG
DSCN2117.JPG (112.05 KiB) Vizualizat de 2654 ori
DSCN2116.JPG
DSCN2116.JPG (136.35 KiB) Vizualizat de 2654 ori
DSCN2115.JPG
DSCN2115.JPG (71.54 KiB) Vizualizat de 2654 ori
DSCN2114.JPG
DSCN2114.JPG (114.84 KiB) Vizualizat de 2654 ori
DSCN2111.JPG
DSCN2111.JPG (88.68 KiB) Vizualizat de 2654 ori

Avatar utilizator
epurasha
Bucatar in devenire
Mesaje: 324
Membru din: 23/09/2009 06:38

Mesajde epurasha » 23/02/2010 05:11

Leila gand la gand cu bucurie! tocmai ma gandeam ce sa fac eu bun cu soia ca nu mancasem de mult! multam de reteta! :flower: e super tareeeee!

Avatar utilizator
alinaraluca2000
Bucatar
Mesaje: 1209
Membru din: 11/03/2007 01:58
Localitate: Baia Mare
Contact:

Mesajde alinaraluca2000 » 23/02/2010 06:33

ce bucuroasa o sa fie mama mea cand o sa-i prezint reteta de rulada de post, super Leila
ImagineImagineImagine

fatduck
Incepator
Mesaje: 52
Membru din: 17/02/2010 01:21
Localitate: Budapesta, Ungaria - in deplasare
Contact:

Mesajde fatduck » 23/02/2010 06:57

valeu, muica, sarira it-stii pe mine cind ma vazura cum limpaiam ecranul... mi-ai facut o pofta de miine ma duc sa iau soia si bag si eu.
www.retete-istete.ro
Distractie in bucatarie!

Avatar utilizator
5august
Bucatar
Mesaje: 861
Membru din: 13/11/2006 11:16
Localitate: Turda

Mesajde 5august » 23/02/2010 08:30

Felicitari ,Lia =D> =D> =D>
Arata foarte bine .Merci de reteta :hug:

Avatar utilizator
alina_i
Bucatar Sef
Mesaje: 1691
Membru din: 18/05/2008 10:13
Contact:

Mesajde alina_i » 23/02/2010 08:41

:o pacatos de tentanta 8)

O improvizatie reusita! Bravo, Lia!!!

:hug: :hug: :hug:
Raul este un bine prost inteles.

www.pasiunilealinei.blogspot.com

Avatar utilizator
d_dana_a
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 4140
Membru din: 04/11/2009 10:51
Localitate: Sibiu, Romania

Mesajde d_dana_a » 23/02/2010 10:47

Foarte interesant modul de preparare :master: =D> :hug: :flower:
Mersi de reteta :flower:
Imi place sa gatesc...
Imagine

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 24/02/2010 08:21

Ce apetisant !!!
:buuun: :buuun: :buuun:
Tocmai buna in post pentru cine il tine !
:rugaciune: :rugaciune: :rugaciune:
Multumesc pentru reteta !
:master: :master: :master:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
Leila
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 5215
Membru din: 15/02/2007 10:25

Mesajde Leila » 24/02/2010 08:35

:master: Multumesc :pup:

Uneori mai trebuie sa si improvizam cu ce avem la indemana . Tot ce pot sa spun e ca a iesit buna si cu siguranta am sa mai repet reteta in zilele de post ,dar nu numai .

Am pornit 5August de la rulada ta :hug: si pana la urma a rezultat aceasta rulada :P . Din cuburile de soia in schimb am facut un gulyas pe cinste . Acum ca sunt odihnita am sa pun si reteta aceasta , poate ,poate , cuiva ii va fi de folos cand va fi in pana de idei .

Cate un :pup: si o :hug: pentru fiecare

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 24/02/2010 10:30

Optima rulada de post ... :peace: :roll:


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 16 vizitatori