Rulada de carne, umpluturi - intrebari

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
ablodde
Incepator
Mesaje: 103
Membru din: 20/11/2007 05:42
Localitate: Normandie, Franta/ Cluj, Romania

Mesajde ablodde » 21/05/2008 02:57

crista scrie:Alex deci fara sa rulezi.. umplutura e de fapt deasupra ca la tort ? 8) carnea de vitel cit de groasa era ? felii sau o singura bucata desfacuta ca o carte ca si cum ai vrea sa o umpli ?????


Da Crista, mixtura de carne, jambon, ceapa, etc se pune deasupra carnii de vitel, nu se ruleaza; E o felie de carne de cam 2-3 cm de grosime.
Alex

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 21/05/2008 03:02

aaaaaaa pai imi place si in varianta asta ... nu risti pra mult ... :D ..

de retinut ....

=D> =D>

Avatar utilizator
miha1950
Bucatar Sef
Mesaje: 1845
Membru din: 14/12/2005 10:54
Localitate: Maramures
Contact:

Mesajde miha1950 » 21/05/2008 03:40


Avatar utilizator
adry
Bucatar de elita
Mesaje: 2434
Membru din: 17/11/2006 05:16
Localitate: Salerno-Italia

Mesajde adry » 21/05/2008 05:04

crista scrie:pastirnac nu am vazut niciodata aici ... :o :o
cred ca asta creste numai la clima racoroasa



Cris se gaseste si aici dar as vrea sa stiu unde :? !Ca se foloseste am vazut in diferite emisiuni de bucatarie (oricum prin centru, nord)
http://www.saison.ch/it-CH/sapete_come/ ... inaca.aspx

Avatar utilizator
christeli
Bucatar in devenire
Mesaje: 678
Membru din: 23/04/2008 09:11
Localitate: Elvetia

Telina, pastarnac

Mesajde christeli » 21/05/2008 05:30

Prin supermarket nu prea se gaseste, incearca in pietele organizate sambata si duminica, gasesti sigur. :hug:
Christeli


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori