Pentru o tava de dimensiunea 24/ 29 cm eu folosesc:
3 oua,
3 linguri de zahar,
3 linguri de faina.
Daca vreti blat de cacao inlocuiti faina cu cacao (depinde cat il vreti de ciocolatos). Eu am pus o lingura de faina si doua de cacao.
Deci se incepe cu pus hartia de copt in tava si se incalzeste cuptorul la 200° celsius.
Se separa ouale si cu mixerul se bat albusele cu zaharul pana se obtine o spuma tare. Se adauga galbenusele si mai invartim cateva ture.Lasam mixerul la o parte si se adauga faina de data asta amestecand usor cu o lingura de lemn de jos in sus pana la omogenizare. Turnam aluatul in tava si se uniformizeaza cu lingura frumos. Se da la cuptor 10'.Imediat eu am dat temperatura la 180°, si cum cuptorul meu nu coace uniform la 5' am intors tava.
Pregatiti un servet curat de bucatarie! Il udati si-l stoarceti bine!Dupa zece minute (maxim 12) scoateti prajitura din cuptor, puneti servetul stors deasupra si rasturnati pe masa! Rulati fierbinte asa cu servet cu tot si lasati cateva minute! Nu e necesar sa fie rece ca fie umpluta! Aici fiecare cu fantezia lui! De data asta am umpluto cu crema de vanilie (reteta care o folosesc si pentru cremsnit) cu adaus de dulceata de visine Am decorato simplu cu crema ramasa in care am adaugat doua linguri de zahar caramelizat (inspiratie crista

De data asta eu am exagerat cu crema



Nota* -daca aveti cuptor normal mai adaugati un ou sau doua si in aceeasi proportie zahar si faina!