Retete de post - Ce gatim? (2)

Ati renuntat la carne, iar retetele vegetariene pe care le cunoasteti sunt cu mult mai gustoase decat cele cu carne? Aici va puteti Împartasi cunostintele in materie de mâncaruri vegetariene si puteti sublinia meritele acestui tip de alimentatie.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4261
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 12/04/2006 08:24

da, cam asa. incerc sa evit "rantasul" sau combinatiile agresive pentru ficat stomac...(lista e mult mai lunga)..
salata de dovlecei avea mare succes vara, la mama acasa..
cred ca si rosiile sunt ok in combinatia aia. merita incercata reteta
:)

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4261
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 01/12/2006 03:05

voi ce mai gatiti de post?

as face o varza calita, dar nu-i prea place varza pe care o am..

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 01/12/2006 03:07

eu abia am terminat ghiveciul ( ceapa , cartofi, dovlecel, conopida, ardei gras si telina + pulpa de rosii .. adica aproape tot ce era la indemina in casa... ) ...

Avatar utilizator
Gabriella
Bucatar in devenire
Mesaje: 636
Membru din: 17/11/2006 06:13
Localitate: reggiana de Brasov

Mesajde Gabriella » 01/12/2006 05:07

eu am terninat varza scazuta, o bunatateeeeeeeee :lol: , ma gandeam sa fac saptaman viitoare o tacanita de cartofi cu castraveti murati :lol:

Avatar utilizator
Nally
Bucatar
Mesaje: 1376
Membru din: 28/09/2005 01:57
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Nally » 01/12/2006 06:08

Eu am avut pe masa azi ciorba de fasole, fasole batuta si icre de fasole ... :D Ciorba si batutsa servite cu gogonele si gogosari murati! :buuun:
''Incepe ce poti face, sau ce poti visa: indrazneala are geniu, putere si magie...'' J. W. von Gheothe

www.retete-apetisante.ro

Ioana
Bucatar Sef
Mesaje: 1700
Membru din: 15/11/2005 03:44
Localitate: Cluj-Napoca

Mesajde Ioana » 01/12/2006 06:19

Nally, gand la gand, si eu am facut fasole frecata(batuta) cu varza murata stropita cu ulei si piper :buuun: esti si tu cumva la cura cu fibre de ai facut atata fasole :roll: ?

Avatar utilizator
Nally
Bucatar
Mesaje: 1376
Membru din: 28/09/2005 01:57
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Nally » 01/12/2006 06:23

Ioana eu asa fac cand gatesc fasole... :D nu imi mai trebuie o perioada buna dupa aceea :P

Sunt si la cura... de fapt sunt intr-o continua schimbare... cu toate -kilograme, garderoba, look per total! De sarbatori anul acesta, voi arata alfel decat anul trecut! :wink:
''Incepe ce poti face, sau ce poti visa: indrazneala are geniu, putere si magie...'' J. W. von Gheothe



www.retete-apetisante.ro

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4261
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 01/12/2006 06:30

nu credem fara poze :hug:

Ioana
Bucatar Sef
Mesaje: 1700
Membru din: 15/11/2005 03:44
Localitate: Cluj-Napoca

Mesajde Ioana » 01/12/2006 06:44

ia te uita cara ce bunatate, imi era asa de dor de fasole batuta nu am mai facut de un car de ani. eu chiar sunt la cura de fibre(din cauza unor probleme digestive) si manac fasole la greu
Fişiere ataşate
fasole-batuta.jpg
fasole-batuta.jpg (20.89 KiB) Vizualizat de 4769 ori

Ioana
Bucatar Sef
Mesaje: 1700
Membru din: 15/11/2005 03:44
Localitate: Cluj-Napoca

Mesajde Ioana » 01/12/2006 06:48

si nu ma pot abtine sa mai pun o poza cu tarta cu fructe de la Paradis ca tare fain a iesit. multumim mult :flower: , e cel mai bun desert si de 1 Decembrie am zis ca meritam si noi ceva dulce si bun . si am reusit sa fac un blat ce nu se sfarma :party:
Fişiere ataşate
tarta_fructe.jpg
tarta_fructe.jpg (23.75 KiB) Vizualizat de 4767 ori


Înapoi la “Bucatarie vegetariana”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator