Reteta shaorma?

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 20/02/2006 09:44

cea mai buna shaorma am mancat-o in Bassel,zona germana..mama...ce buna era ...dupa mine tot secretul ii in paine si modul de a pregati carnita
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
Nally
Bucatar
Mesaje: 1376
Membru din: 28/09/2005 01:57
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Nally » 21/02/2006 07:39

Am facut shaorma dupa reteta lui Andrei combinata cu ce a spus si Adinush ( mercic la amandoi :hug: :pup: ) Ne-a placut la nebunie si ne-a ajuns pentru urmatorii 5 ani! :D Lipia a fost facut dupa reteta lui Angelique :hug: ... bunaaaa dar mult mai mult mai muncesti la ele ... si fuuum in casa!!! :D Data viitoare o sa cumpar lipiile! In rest nu am ce sa reprosez la ele! :buuun: A mancat Sebi doua goale... ceea pentru mine e suficient pentru a cataloga ceva ca foarte bun! :clipocit:

Ca muratura am pus gogosar si am adaugat si o ceapa mica tocata fin! :buuun: Am vrut sa pun usturoi dar... reactionez destul de rau in ultima vreme la el! :cry:

Uitati si poze cu rezultatul...
Fişiere ataşate
2.jpg
2.jpg (34.09 KiB) Vizualizat de 10786 ori
1.jpg
1.jpg (33.79 KiB) Vizualizat de 10786 ori

Avatar utilizator
adinush
Bucatar in devenire
Mesaje: 539
Membru din: 26/01/2006 05:53
Localitate: romania

Mesajde adinush » 21/02/2006 09:45

arata cel putin la fel de bine ca cea din dristor si mult mai plina.poti sa incepi o afacere.Acolo e 100 de mii una(sau poate chiar si mai mult dekt am plecat) :D

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 22/02/2006 12:15

frumos rezultat.!mi-e foame!
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
miha1950
Bucatar Sef
Mesaje: 1845
Membru din: 14/12/2005 10:54
Localitate: Maramures
Contact:

Mesajde miha1950 » 22/02/2006 06:44

Cand ma gandesc la numarul de calorii imi trece foamea :P

Avatar utilizator
adinush
Bucatar in devenire
Mesaje: 539
Membru din: 26/01/2006 05:53
Localitate: romania

Mesajde adinush » 22/02/2006 12:45

eee..si tu acuma miha.Eu o sa mananc doar salata de varza ca sunt in zilele de legume si restul mi le imaginez :D

andrei
Moderator
Mesaje: 862
Membru din: 26/06/2005 11:56

Mesajde andrei » 22/02/2006 02:38

Arata excelent rezultatul Nally. Bravo. Sunt sigur ca a fost si super gustoasa.
Sa ne dai si noua ... la 90 mii :-P . Asa, ca ne-am dat cu parerea la reteta =))

Avatar utilizator
miha1950
Bucatar Sef
Mesaje: 1845
Membru din: 14/12/2005 10:54
Localitate: Maramures
Contact:

Mesajde miha1950 » 22/02/2006 03:06

:idea: adinush :!:
Asa va fi mult mai usor de suportat dieta:mananci varza si spui ca este varza de la shaorma, mananci o rosie si spui ca branza ai mancat-o ieri...

Avatar utilizator
adinush
Bucatar in devenire
Mesaje: 539
Membru din: 26/01/2006 05:53
Localitate: romania

Mesajde adinush » 22/02/2006 03:12

Si puiul saptamana trecuta.. =))

Avatar utilizator
Nally
Bucatar
Mesaje: 1376
Membru din: 28/09/2005 01:57
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Nally » 22/02/2006 05:28

Aideti meeey nu mai fiti rai! :lol:

Eu am refulat cu shaorma asta inainte de examen! Cand sunt stresta as manca fara oprire si numai lucruri pe care nu le mananc de obicei! :blushing: :lol: :lol:

Andrei esti invitatul meu cand mai vii prin Bucale la o shaorma facuta in casa! :D


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori