Regina Prajiturilor

V-a iesit de curand o reteta complexa si migaloasa care a meritat osteneala, dar pe care nu o recomandati incepatorilor? Prezentati-o pentru cei care vor sa-si depaseasca limitele in bucatarie!

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

smaranda lacramioara
Incepator
Mesaje: 7
Membru din: 12/04/2006 08:51

regina prajiturilor

Mesajde smaranda lacramioara » 25/04/2006 03:51

Ard de nerabdare sa o pun in practica. Cremele sunt excelente,nu stiu cum se vor impaca cu foile din albus.Parca la-as inlocui cu aluat fraged.
lacramioara

Avatar utilizator
miha1950
Bucatar Sef
Mesaje: 1845
Membru din: 14/12/2005 10:54
Localitate: Maramures
Contact:

Mesajde miha1950 » 25/04/2006 04:01

Se impaca de minune.Daca schimbi foile nu va avea acelasi gust.Este alta prajitura!

OcTeT
Incepator
Mesaje: 4
Membru din: 12/07/2006 11:19
Localitate: Iasi

Mesajde OcTeT » 12/07/2006 11:51

E destul de buna prajitura :wink:
SA MANCATI BINE ! ! !

cristina48
Incepator
Mesaje: 7
Membru din: 23/07/2006 06:56
Localitate: bucuresti

Re: regina prajiturilor

Mesajde cristina48 » 25/10/2006 03:23

smaranda lacramioara scrie:Ard de nerabdare sa o pun in practica. Cremele sunt excelente,nu stiu cum se vor impaca cu foile din albus.Parca la-as inlocui cu aluat fraged.
Draga Lacramioara, Poti sa-mi dai si mie reteta pt. un aluat fraged? Te rog si iti multumesc oricum
sa nu spui niciodata...niciodata!

sica
Incepator
Mesaje: 9
Membru din: 18/10/2006 06:38
Localitate: bucuresti

ajutor de la miha!!!

Mesajde sica » 25/10/2006 05:02

Draga Miha, de cate ori am incercat sa fac un blat de bezea sau o glazura de bezea, nu mi-a reusit. Poate cuptorul este de vina , dar de fiecare data a ramas moale... si lipicioasa.A trebuit s-o arunc la gunoi :cry:
Invata-ma care este secretul...te rog :rugaciune: :flower:
cu rabdarea...treci marea!

Avatar utilizator
miha1950
Bucatar Sef
Mesaje: 1845
Membru din: 14/12/2005 10:54
Localitate: Maramures
Contact:

Mesajde miha1950 » 26/10/2006 12:07

Foile de bezea se coc la foc f. mic: mai mult se usuca.
Un alt pont: bati bezeaua pe abur si o coci la foc mic. Trebuie sa-ti reuseasca!

sica
Incepator
Mesaje: 9
Membru din: 18/10/2006 06:38
Localitate: bucuresti

bezea

Mesajde sica » 26/10/2006 02:43

Draga Miha, multumesc pt. poonturile postate si scuza-ma ca te-am deranjat. Sper sa-mi reuseasca si figura asta .Pa! :master: :flower:
cu rabdarea...treci marea!

Avatar utilizator
taty
Incepator
Mesaje: 1
Membru din: 02/06/2010 04:39

Arata suuuper!Felicitari!

Mesajde taty » 02/06/2010 05:56

=D>
taty

Avatar utilizator
black_sweet_crush
Bucatar
Mesaje: 949
Membru din: 23/03/2007 11:23
Localitate: Din Bucuresti-in Dublin

Mesajde black_sweet_crush » 06/06/2010 12:52

Se tin la cuptor o ora la focul cel mai mic, cu usa cuptorului intredeschisa..


Înapoi la “Retete recomandate expertilor”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori