Pulpa de vita ???

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Pulpa de vita ???

Mesajde crista » 03/11/2014 11:47

Deci intrebarea e cam toata in titlu :-)

Am luat de la alimentara o bucata de pulpa de vita ( in italiana scrie pe eticheta polpa di bovino ) adica nu e nici vitel si nici minzat .

Intrebarea mea este : voi ce ati face din ea ??



Eu m-am gindit ca probabil ei o vind ca sa si-o macine fiecare acasa de capul lui, sigur merge o tocana stil gulas adica din aia fiarta mai serios dupa ce tai carnea cuburi si sigur merge o supa adevarata.

astept insa sfaturile voastre :hug: :hug: :hug:

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 03/11/2014 11:52

shredded beef...super faina mancare...daca nu cunosti retete , sant pe internet o sumedenie sub numele asta ...eu fac mereu , mancam cat mancam si restul congelez , se pastreaza tare bine...poti manca langa pulled beef garnitura de cartofi, mamaliga sau pe post de sandwich

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 03/11/2014 11:58

Multumesc Pupi ma dau cu netul si gasesc eu retetele :hug: :hug: :hug: :hug:




de pulled stiam desi nu am facut-o dar seamana cu o reteta pe care am facut-o si eu dupa o reteta spanioleasca insa la aia se numeste Ropa/roba vieja ( haine vechi , zdrente =)) )


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori