Pulpa de porc, in sos de ceapa si leurda

In aceasta zona alegem in fiecare luna cel mai bun bucatar.
laura_n
Incepator
Mesaje: 12
Membru din: 17/10/2015 10:55

Pulpa de porc, in sos de ceapa si leurda

Mesajde laura_n » 07/11/2015 05:06

-1 bucata pulpa porc aprox. 1 kg
- 1 legatura ceapa verde
- 1 legatura leurda verde
- 1/2 pahar vin alb natural
- 3-4 rosii uscate
- 1 lingura ulei masline
- 1 lingurita mustar
- baby carrots
- sare
- piper negru
<br/><br/> Spalam ceapa si leurda si le tocam.
In aparatul de gatit, punem ceapa si leurda tocate. Adaugam rosiile uscate si o lingura ulei.
Carnea o spalam si o stergem cu un servet de hartie. O asezam in vasul de ceramica. Turnam vinul. Presaram sare, piper. Intoarcem carnea pe toate partile apoi o lasam cu partea mai grasa in jos.
Asezam capacul si pornim aparatul de gatit, alegand functia low si timpul de gatire 6 ore.
La jumatatea programului, am intors carnea pe partea cealalta.
La sfarsitul programului, aparatul trece automat pe functia de pastrare cald.
Nu va spun ce miros imbietor am avut in bucatarie, dar fara abur sau caldura excesiva. A "tors" cuminte tot timpul de gatire! <br/><br/>
Fişiere ataşate
IMG_6113.JPG
IMG_6113.JPG (123.63 KiB) Vizualizat de 920 ori
IMG_6049.JPG
IMG_6049.JPG (129.72 KiB) Vizualizat de 920 ori
IMG_6088.JPG
IMG_6088.JPG (115.93 KiB) Vizualizat de 920 ori
IMG_6050.JPG
IMG_6050.JPG (113.38 KiB) Vizualizat de 920 ori
IMG_6100.JPG
IMG_6100.JPG (116.63 KiB) Vizualizat de 920 ori

Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori