Pui cu parmezan

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Pui cu parmezan

Mesajde melianda » 15/04/2008 08:22

Ingrediente:
400 g file din piept de pui (eu am folosit medalion)
2 albusuri
100 g parmezan razuit fin
sare si piper

Garnitura :piure de cartofi dar se poate folosi orice garnitura doriti

Mod de preparare:
se bat albusurile cu o furculita cu putina sare deoarece e destul de sarat parmezanul si putin piper.
se dau fileurile de pui mai intai prin albusul batut apoi prin parmezan .
se pune pe aragaz o tigaie de teflon sau un grill in acre punem cateva picaturi de ulei numai asa cat sa fie unsa tigaia si se pun fileurile sa se faca cam 10 minute pe o parte 10 pe cealalta.
Se poate folosi acest medalion si in salate cu cartofi sau alte legume.
Fişiere ataşate
cu garnitura de piue.jpg
cu garnitura de piue.jpg (56.51 KiB) Vizualizat de 2878 ori
Pofta buna.jpg
Pofta buna.jpg (56.49 KiB) Vizualizat de 2878 ori
se pune la prajit.jpg
se pune la prajit.jpg (31.32 KiB) Vizualizat de 2878 ori
se da apoi prin parmezan.jpg
se da apoi prin parmezan.jpg (39.81 KiB) Vizualizat de 2878 ori
se da prin albus.jpg
se da prin albus.jpg (37.98 KiB) Vizualizat de 2878 ori
ingrediente.jpg
ingrediente.jpg (49.16 KiB) Vizualizat de 2878 ori

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 15/04/2008 08:26

mi-a lasat gura apa :buuun: :buuun: pe bune ... nu e doar o figura de stil 8) ...

=D> =D>

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 15/04/2008 08:40

:P :P :P Cris e super usoara reteta si are un gust minunat!

Avatar utilizator
LORY
Bucatar de elita
Mesaje: 2231
Membru din: 26/03/2007 03:25
Localitate: Barlad
Contact:

Mesajde LORY » 15/04/2008 10:37

=D> =D> usor de facut si foarte gustos :buuun: :buuun:
arata foarte bine :flower: :flower:
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."


Bucataresele Vesele

Avatar utilizator
TINA An
Bucatar
Mesaje: 711
Membru din: 26/12/2007 12:24
Localitate: ORADEA

Mesajde TINA An » 16/04/2008 08:04

ce gust bun trebuie sa aiba! :buuun: :flower:

Avatar utilizator
yaya6
Bucatar de elita
Mesaje: 2693
Membru din: 27/07/2007 10:34

Mesajde yaya6 » 16/04/2008 10:30

ce pofta mi-ai facut,ideea cu pireul in prezentarea asta e nemaipomenita,felicitari

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 16/04/2008 05:45

Super idea, pui dat prin parmerzan... :buuun: :roll: Nu am facut pana acum... :peace: :hug: :flower:

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 16/04/2008 07:31

Sa vedeti ce aroma faina de parmezanprinde puiul...e :buuun: :buuun:

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 16/04/2008 07:46

Ma bucur ca va placut puiul Cristina! :flower: :hug:


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 26 vizitatori