Ptr incepatori

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

gerogeta
Incepator
Mesaje: 1
Membru din: 25/02/2013 08:18

Ptr incepatori

Mesajde gerogeta » 25/02/2013 08:27

Buna ziua!
Sunt noua in domeniul Decorarii torturilor si am vazut ca detaliati destul de mult retele ptr martipan si fondant. Insa am cautat mai peste tot detalii si despre materialele si ustensilele pe care le pot folosi acum la inceput. Si ma intrebam daca din intamplare mi-ati putea oferi aceste informatii. De asemenea as dori sa stiu care este diferenta din martipan si fondant (care este mai bun ptr modelaj).
Inca nu am reusit sa imi cumpar materiile prime ptr modelare deoarece am gasit o gama larga de variante si nu stiu care din ele este cea mai buna. As fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu detalii.. asa ca ptr incepatori :clipocit: .
Va multumesc foarte mult ptr ajutor! :pup:

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 25/02/2013 09:18

Daca te duci la forum si deschizi la " sfaturi utile in gospodarie" ai sa vezi acolo " tehnici si metode de ornare" sau ceva asemanator. Gasesti acolo explicatia ceruta...ce e martipanul, cum se prepara, ce e fondantul si retete , cum folosesti si la ce il folosesti ( martipanul) si la ce se foloseste fondantul.
Incepand cu pagina 3 daca citesti comentarile fetelor si te plimbi pe acolo gasesti tto inclusiv poze.
Bine ai venit la noi :flower: :flower: :hug:


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator