Prepararea laptelui de soia in casa

Ati renuntat la carne, iar retetele vegetariene pe care le cunoasteti sunt cu mult mai gustoase decat cele cu carne? Aici va puteti Împartasi cunostintele in materie de mâncaruri vegetariene si puteti sublinia meritele acestui tip de alimentatie.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 16/05/2014 11:32

pupi scrie:Antonia, e un lapte bun mai ales in perioada postului si pentru cei cu intoleranta la lactoza. E putin de lucru cu el dar rezultatul e pe masura( normal, pentru cei carora le place laptele de soia) .
Daca ai uscator de fructe poti refolosi okara, in felul asta folosesti absolut totul fara nici o pierdere.
Okara o usuci in aparat dupa are o macini si ai faina de soia pe care o poti folosi la fel de fel de produse de brutarie/patiserie....multumesc :hug: :hug: :pup: :pup:


Iti multumesc mult! Te pup. :hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 17/05/2014 10:22

:pup: :pup: :hug: :hug: ...cu placere


Înapoi la “Bucatarie vegetariana”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori